«Happiest Season».
«Happiest Season».

Lesbisk jul med komplikasjoner

«Happiest Season» er den skeive julefilmen vi trenger akkurat nå.

Publisert Sist oppdatert

«Happiest Season», som strømmes på Hulu, er som en blanding av filmene «Hjem til jul», basert på novellen «Anne og Anne kommer hjem til jul» av Gerd Brantenberg, og «Hjelp, det er jul».

«Happiest Season» er regissert av Clea Duval og byr på en herlig gjeng med skeive skuespillere. Hovedrollen spilles av Kristen Stewart, en stolt lesbe med en kjæreste som ennå ikke har kommet ut til familien.

Dan Levy og Kristen Stewart i «Happiest Season».
Dan Levy og Kristen Stewart i «Happiest Season».

Å møte kjærestens familie er alltid tøft. Når du attpåtil har planlagt å fri til kjæresten under familiens årlige julemiddag, når du finner ut at familien ikke vet at de har en lesbisk datter, gjør det hele ekstra trøblete. Abby, spilt av Kristen Stewart, finner ut at kjæresten Harper, spilt av Mackenzie Davis, har holdt forholdet deres hemmelig for familien, åpner det for en rekke spørsmål. Elsker Harper henne egentlig?

«Happiest Season» er en romantisk komedie som fanger alle følelser, både de gode, de tragiske og ikke minst tragikomiske, knyttet til familie og tradisjoner – og ikke minst ønsket om at familien skal akseptere deg som den du er. Og for å toppe det hele: at ingenting skal ødelegge jula.

For ytterligere å skape kaos, intriger og absurde situasjoner, dukker Abbys bestevenn, homsen john, spilt av Dan Levy, kjent fra tv-serien Shitt’s Creek, opp i familiejulefeiringen. Det må sies å være toppen av kransekaka …

«Happiest Season» strømmes på Hulu nå.

Powered by Labrador CMS