Spill

«Hades 2» er lanser med såkalt tidlig tilgang.

«Hades 2» oppfordrer spilleren til panseksuell polygami

Som i forløperen åpner «Hades 2» for fri seksuell utfoldelse.

Publisert Sist oppdatert

I action-spillet «Hades 2» (2024) er de skeive karakterene verken subtile eller halvhjertede, og inkludering er ikke, som i enkelte andre spill, redusert til en undertone, men utgjør selve ryggraden. «Hades 2» er produsert av amerikanske Supergigant Games og er oppfølgeren til «Hades» fra 2020. Ifølge spillmagasinet TheGamer er begge spillene utenom det vanlige sexy – men «Hades 2» tar representasjon av ulike kjønnsuttrykk og seksualiteter til nye høyder. 

En skribent i Star Observer skriver om det forrige spillet at det er det eneste han noensinne har spilt som ikke bare skisserer biseksuell polygami, men oppfordrer til det.

Med gresk mytologi i en labyrintisk underverden som bakteppe – derav spillets navn: Hades var den greske guden for underverdenen – manøvrerer du gjennom et landskap fylt med karakterer hentet fra hele regnbuen, den ene mer tiltrekkende enn den andre. 

Kanskje foretrekker du klassisk skjønnhet, manifestert gjennom menn med klassisk gresk-gud-fysikk og nakne kvinner med langt hår, så som kjærlighetsgudinnen Afrodite. Eller drømmer du kanskje om skjønnhet i form av en kaotisk punker som stridsgudinnen Eris? Eller legger du rett og slett din elsk på en tjukk mannsfigur i rullestol, Hefaistos? – Det spiller ingen verdens rolle – for hele hurven er dryppende sexy! 

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digital
1 måned

1,-

KJØP

Digital
12 måneder

699,-

KJØP

Digital + Magasin 12 måneder

798,-

KJØP

Powered by Labrador CMS