– Det er mye kjærlighet blant Oslo-folk

I tre uker fremover portretterer Ruter ulike kjærestepar som feires som gode eksempler på kjærlighet på tvers av bygrensene. I kampanjen portretteres flere skeive par.

Publisert

I tre uker fremover portretterer Ruter ulike kjærestepar som feires som gode eksempler på kjærlighet på tvers av bygrensene. I kampanjen portretteres flere skeive par.

Blant kjæresteparene som portretteres av fotograf Morten Krogvold finnes det skeive folk mange vil dra kjensel på.

Samfunnsdebattant Nora Mehsen, likestillingsbyråkrat, samfunnsdebattant og spaltist i Morgenbladet, er fotografert sammen med kjæresten Kristina Andrássy Berger. Portrettert er også seniorkjempen og ildsjelen Aasmund Robert Vik, leder av FRIs seniornettverk og ansvarlig for regnbuetreffene for seniorer, og Klaus Bøckman, styremedlem i FRI Oslo og Akershus.

– I kampanjen ønsker vi å vise mangfoldig kjærlighet i Oslo og fortelle at uansett hvor du finner kjærligheten, står vi klare for å ta deg dit. Parene som er med i kampanjen har ulik alder, livssituasjon og bakgrunn, det alle har til felles, er at de knyttes sammen av Ruter, sier Cathrine Myhren, kommunikasjonsrådgiver i Ruter til Blikk.

Frem til og med uke 15 viser Ruter seks par på plakater om bord på trikker, t-bane og busser og utendørs i byen.

– Vi deler også bildene på sosiale plattformer og skriver litt mer av historien deres, sier Myhren og forteller at responsen fra publikum har vært god.

– Kampanjen startet jo på mandag, men allerede det første døgnet har vi fått veldige mange gode tilbakemeldinger og tommel opp fra folk som liker kampanjen, det er vi veldig glad for. Det er mye kjærlighet blant Oslo-folk, sier Cathrine Myhren.