Musikk

Orville Peck med stjernelag på nytt album

Den skeive country-stjerna slapp albumet «Stampede» i dag.

Publisert

At country-stjerna Orville Peck velger å skjule identiteten sin bak en maske, er med på å løfte artisten over i et mystisk univers hvor ingenting er slik det ser ut til å være. Et grep som har fungert bra for artister som Kiss, Slipknot, Daft Punk, norske Kamferdrops og svenske Ghost.

Siden slippet av debutalbumet «Pony» i 2019, har Orville Peck sjarmert seg inn i hjertene til både skeive og streite fans. Med seg har han hele tiden plukket opp andre stjerner som han har samarbeidet med, som Shania Twain på låta «Legends Never Die».

På det nye albumet som ble sluppet i dag, «Stampede», har Peck nok en gang plukket stjerner å samarbeide med. Tidligere i år slapp han Pride-låta «Midnight Ride» hvor Diplo og Kylie Minogue bidrar.

Så kom «You’re an Asshole, I Can’t Stand You (and I Want a Divorce)» med Margo Pricem, og ikke minst Willie Nelson-duetten «Cowboys Are Frequently Secretly Fond Of Each Other». 

Om sistnevnte sa Peck til Rolling Stone at det er viktig med allierte som Nelson.

– Det er oppmuntrende med ekte allierte som Willie, som ikke er redd for stolt å stå ved siden av oss, med all den retorikken rundt LHBT-miljøet i dag.

Han fortalte at det også var Nelsons forslag å gi låten nytt liv med de to i lag. 

Alle disse duettene, og flere til, er å høre på «Stampede» som slippes 2. august. 

Powered by Labrador CMS