«Out in Front: Queer Youth Changing the World».
«Out in Front: Queer Youth Changing the World».

Møt de nye skeive aktivistene

«Hele min eksistens er en motstandskamp», sier Andrea Gonzales i organisasjonen Youth Over Guns i den nye dokumentarserien «Out in Front: Queer Youth Changing the World». Se de to første episodene på Blikk.

Publisert

«Out in Front: Queer Youth Changing the World» er en ny dokumentarserie produsert av It Gets Better Project. Serien byr på innblikk i livene til fem lhbtq+ aktivister som alle bruker stemmene og livene sine til å skape en bedre fremtid.

De to første episodene er allerede tilgjengelig, og de kan du se på Blikk.

Slåss for våpenkontroll

I episoden «She Is Changing The Face Of Gun Violence Prevention» møter vi Andrea Gonzales.

Andrea Gonzales er en aktivist som jobber for å løfte unge stemmer i kampen for nye lover om våpenkontroll. Det er en kamp hun har vært involvert i siden skolen hennes ble stengt etter at det ble rapportert om mulig skyting på skoleområdet.

Judes lov

Jude Kacey var kun 9 år gammel da hun ble et ansikt for de mange i Colorado som ønsket å endre kjønnsidentitet og navn i fødselsattestene sine. Jude fikk ønsket sitt oppfylt da loven ble vedtatt I 2019. Loven trådte i kraft i januar i år, da var Jude 13 år. Hun var ikke bare den første som fikk benytte seg av loven, myndighetene i Colorado ga loven navnet Jude’s Law.

Powered by Labrador CMS