Urix

Elton John takker Donald Trump for støtte

I et ferskt intervju takker Elton John Donald Trump for hans støtte, og roser presidentkandidaten for fiffig bruk av «Rocket Man» i ordspill om Nord-Koreas diktator.

Elton John, her i Det hvite hus i 2022.
Publisert Sist oppdatert

Elton John er aktuell med dokumentaren Elton John: Never Too Late, som handler om opp- og nedturer både privat og profesjonelt for den legendariske britiske musikeren.

I et lanseringsintervju med Variety under Toronto Film Festival i helgen ble han spurt om hva han tenker om at den amerikanske eks-presidenten og nå presidentkandidaten Donald Trump kalte Nord-Koreas diktator «Little Rocket Man».

Svaret Elton John ga var det mange vil kalle overraskende positivt:

«Jeg lo, jeg syntes det var glimrende».

Han fortsatte med å si at «Donald alltid hadde vært en fan». Og takket Trump, som han altså er på fornavn med, for hans støtte. Hvorpå han meddelte at Trump «har vært på mine konserter mange, mange ganger».

Nord-Korea, forsikret han, ville han derimot ikke turnere i. Ei eller hadde han vært der.

Når det så kom til å kommentere den pågående amerikanske valgkampen mente Elton John at hva folk stemmer ikke er noe han har noe med. Han vil ikke oppfordre til å stemme det ene eller det andre. Men han håpet «godhet» ville vinne i november.

Ifølge PinkNews skal han i etterkant av intervjuet utdypet at han elsker Amerika, men at Statene hadde tapt seg de siste 12 årene...

Powered by Labrador CMS