TV

Mer skeivt i «House of the Dragon»

Sesongavslutningen av «House of the Dragon» bød på både ny transskuespiller og polyforhold. Nå har skaperne også bekreftet at det blir en fjerde sesong av HBO-serien.

Emma D’Arcy spiller dronning Rhaenyra i «House of the Dragon»
Publisert

Mandag ble siste episode i sesong to av HBO-serien «House of the Dragon» sluppet.

Episoden har splittet fansen, men det handler ikke om introduksjonen av transskuespiller Abigail Thorn (31) som Admiral Sharako Loha.

Derimot dreier misnøyen seg om hva man, blant annet, ikke fikk se henne gjøre.

Røpealarm følger.

Sesongfinalen åpner på en tropisk øy der Triarchy-alliansen holder til. I forhandlinger om deres støtte til det som populært kalles det grønne laget, altså Hightower-klanen, må utsendingen, Tyland Lannister (Jefferson Hall), overbevise admiralen om at han er verdig støtten.

Det gjør han, og enden på visa er at Admiral Sharako Loha ønsker at Lannister skal sette barn på hennes mange koner.

Flere skeive skuespillere

Abigail Thorn er, som PinkNews, skriver en britisk skuespiller. Hun kom ut som trans i 2021. Tidligere i år hadde hun en mindre rolle i Star Wars-serien «The Acolyte», og ble med det den første transskuespilleren i det serie-universet.

Abigail Thorn spiller Admiral Sharako Loh, som leder Triarchy-alliansens marine.

I tillegg til å være skuespiller er Thorn kjent for å ha laget YouTube-kanalen Philosophy Tube.

Thorn er, som flere vil kjenne til, ikke den eneste skeive i «House of the Dragon», hverken hva skuespillere eller karakterer gjelder.

Emma D’Arcy, som spiller dronning Rhaenyra, er ikke-binær. Tidligere i sesongen kunne man se et hett kyss mellom dronningen og karakteren Mysaria (Sonoya Mizuno), hennes spionmester, som også går under navnet «Den hvite ormen».

Det har allerede vært kjent en stund at det vil bli en sesong tre. Når den kommer er foreløpig uvisst, men manuset er under arbeid og produksjonen skal komme i gang neste år.

I et pressetreff med Variety bekreftet manusforfatter Ryan Conda mandag at det har blitt gitt klarsignal også for en fjerde sesong av serien.

 

 

Powered by Labrador CMS