Jostein Pedersen jeg stiller som vanlig i smoking i Stavanger lørdag 18. mai, slik han alltid gjør når det er snakk om MGP.
Jostein Pedersen jeg stiller som vanlig i smoking i Stavanger lørdag 18. mai, slik han alltid gjør når det er snakk om MGP.

Heier på Italia

Jostein Pedersen, ble hele Norges MGP-Jostein på grunn av sin frittalende kommentatorstil. Han mener at Italias Mahmood vil være en verdig vinner av årets finale i Tel Aviv.

Publisert Sist oppdatert

Jostein Pedersen (59), programleder i Radio Vinyl, var fast musikkommentator under Melodi Grand Prix-finalene fra 1994 til 2010. Under årets ESC-finale lørdag 18. mai, befinner Jostein Pedersen seg på utestedet FRI i Stavanger, hvis navn er inspirert av FRI – Foreningen for kjønns- og seksualitetsmangfold. Her kan alle få være den de vil.

– Først er det MGP-quiz og etterpå ser vi finalen på storskjerm. Etter sending er det MGP-disko med meg til de lyse timer. Og jeg stiller som vanlig i smoking, slik som jeg alltid gjør. Stavanger er en internasjonal by, så det blir mye flagg og allsang i fargegata Øvre Holmegate. Er været på vår side, så blir det en uforglemmelig kveld.

Historien om bokhylla Ivar

– Hva er dine fem favoritter blant alle ESC- låtene opp gjennom årene?

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Powered by Labrador CMS