TV

Espen og Sindre vant Fjellhytta

Espen Bråten Kristoffersen (37) og Sindre Fløistad (32) gikk av med seieren i TV 2-serien «Fjellhytta». – Vi ofret faktisk hele forholdet vårt på dette. Og nå kan vi klare alt sammen, sier paret til Blikk.

Fjellhytta er oppkalt etter Sindres bestefar og har fått navnet Olebu. – Og som de duftlyshomsene vi er, har nå lansert duftlyset «Olebu» i samarbeid med lysprodusenten Byvoks. Her får du eim av granbar, hyttekos og bobler i glasset. Alt man trenger, sier (f.v.) Espen Bråten Kristoffersen og Sindre Fløistad.
Publisert

I høst har TV 2 videreført suksessen med tv-programmet «Sommerhytta», denne gang på fjellet, nærmere bestemt Turufjell i Flå kommune.

I «Fjellhytta» har 4 deltagerpar konkurrert om å vinne sin egen hytte til odel og eie, med en totalverdi på tre millioner kroner.

Da finalen rullet over skjermen nylig ble det klart at skuespillerparet Espen Bråten Kristoffersen (37) og Sindre Fløistad (32) gikk av med seieren.

Nå har det gått over et år siden finalen ble innspilt, og paret kan omsider besøke hytta de vant uten å røpe noe for verken venner eller familie.

Gullhammere i fleng

Hver uke fikk deltakerne et ukesprosjekt, og skulle bygge og innrede rommene etter egen stil og smak. 

I ukefinalen gikk «gullhammeren» til laget som imponerte ekspertene mest.

Kristoffersen og Fløistad gikk til slutt av med seieren.

– Hvordan føltes det å vinne? 

– Å vinne var helt euforisk. Vi mista det helt. Det ble jo en legendarisk spennende finale. Å vinne tre millioner på 8 uker er jo helt ellevilt. Det er den største premieren i norsk reality TV, sier Espen Bråten Kristoffersen i en kommentar til Blikk. 

Når han tar et tilbakeblikk på innspillingen, er det spesielt den første dagen i konkurransen han husker best. 

– Da møtte vi de andre deltakerne og fikk se hyttefeltet for første gang. Et minne som har brent seg fast er første møte med deltagerparet Grete og Eva, sier Kristoffersen, og forteller at det var full klaff fra første stund,

 – Og det ga skikkelig energi å vite at vi fant «folka våre» etter ett sekund. Husker også veldig godt da vi vant den første gullhammeren. Det ble veldig definerende for konkurransen. Vi lå jo aldri under på 8 uker. Enten uavgjort eller i ledelsen. 

Styrket parforhold

– Hva har konkurransen gjort med dere som par? 

– Vi har vokst tettere sammen. Vi har blitt tryggere og sterkere. En sånn opplevelse tror jeg enten styrker er parforhold, eller så er det spikern i kista, sier han og er glad for at det endte som det gjorde.

– Men vi ofret faktisk hele forholdet vårt på dette. Og nå kan vi klare alt sammen.

 – Beholder dere hytta? 

– Vi beholder hytta. Det har vært planen hele veien. Vi skal bruke den flittig og gleder oss til å bli fjellhomser på ekte. 

– Hvem inviterer dere først på besøk?

– Vi inviterer nok nærmeste familie aller først. Hadde Sindres bestefar vært her hadde han vært første gjest. Vi har oppkalt hytta etter han, Olebu, sier Espen Bråten Kristoffersen til Blikk. 

 

 

 

 

 

Powered by Labrador CMS