Jack Black, Jamie Lee Curtis, John Waters og Phoebe Bridgers.
Jack Black, Jamie Lee Curtis, John Waters og Phoebe Bridgers.

«Ta et steg til venstre!»

Tenacious D og Jack Black vil «Rock-y the vote» og har fått med seg et kobbel skeive kjendiser på laget.

Publisert Sist oppdatert

Gruppa Tenacious D har kastet seg inn i valgkampen i USA og med skuespiller Jack Black i front oppfordrer de amerikanerne til å «ta et steg til venstre». Det gjør de med en versjon av låta «Time Warp» fra kultfilmen «The Rocky Horror Show».

Tenacious D har fått med seg et imponerende kjendislag i musikkvideoen, fra Susan Sarandon, som spilte rollen som Janet i filmversjonen av «The Rocky Horror Show», og senator Elizabeth Warren.

Det dukker en rekke skeive kjendiser opp i musikkvideoen også. Politikeren Pete Buttigieg, som stilte som presidentkandidat til årets valg i USA. 1. mars i år kunngjorde Buttigieg at han trakk seg fra primærvalgene til tross for lovende resultater i de innledende rundene.

Andre skeive navn inkluderer skuespiller Ezra Miller, skuespiller og aktivist George Takei, kjent fra blant annet Star Trek, samt «the king of filth», regissør John Waters.

Stand up-komikeren Sarah Silverman deltar også. Det samme gjør vårt nye lesbiske ikon King Princess og ikke minst Peaches, kjent for låta «Fuck the Pain Away», komikeren Ilana Glazer og artisten Phoebe Bridgers.

Powered by Labrador CMS