Søt musikk oppsto da Torbjørn Urfjell (t v) fra Gjerstad i Aust-Agder traff Vili Vunasau-Naivalu fra Fiji i mars for tre år siden i Sydney.

Langreist kjærlighet

De fleste av oss reiser hjem fra ferien med kofferten full av shoppingvarp og suvenirer. Torbjørn kom hjem fra Sydney med hjertet fylt av Vili.

Publisert Sist oppdatert

I mars for tre år siden dro Torbjørn Urfjell på en tidagers konsertreise med Oslo Fagottkor til Sydney. «Norges lekreste homsekor » feiret tiårsjubilum med blant annet konserter i Sydney Opera House.

På den sjuende dagen møtte han Vili Vunasau- Naivalu i samme nabolag som koret holdt til. Det som begynte med tilfeldige blikk over gata, endte med middag og noen veldig hyggelige dager sammen. De fleste flørtehistorier der de involverte bor på hver sin side av jordkloden stopper der, men Vili og Torbjørn ville det annerledes.

– Det var en instant crush. Torbjørn forlot knapt huset mitt på tre dager. Jeg forventet ikke å møte en nordmann i Sydney, og jeg lette ikke etter en kjæreste på det tidspunktet. Men det var noe med han. Han var veldig karismatisk, og jeg følte meg vel rundt ham, forteller Vili som jobbet som advokat i Sydney da de traff hverandre.

– Vi kunne latt det være med de tre dagene, men vi fulgte følelsene våre og tok sjansen på hverandre, sier Torbjørn.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digital
1 måned

89,-

KJØP

Digital
12 måneder

699,-

KJØP

Digital + Magasin 6 måneder

449,-

KJØP

Digital + Magasin 12 måneder

798,-

KJØP

Powered by Labrador CMS