Musikk

Fay Wildhagen til Operaen

– Helt fra jeg var liten har jeg blitt tatt med i Operaen, men jeg trodde aldri at jeg skulle få spille der selv, sier Wildhagen om konserten 2. februar neste år.

Fay Wildhagen
Publisert Sist oppdatert

Tidligere denne måneden ble Fay Wildhagen den første mottakeren av Anne Grete Preus-prisen. Det var Preus selv som bestemte hvem den første mottakeren skulle være.

– Det er helt vilt å høre nå, fem år etter at hun gikk bort, at hun har tenkt på meg. Det er rett og slett veldig rørende, sa Wildhagen i et intervju med NRK.

I dag kom nyheten om at Wildhagen inntar Den Norske Opera & Ballett til neste år, for aller første gang. 

– Helt fra jeg var liten har jeg blitt tatt med i Operaen, men jeg trodde aldri at jeg skulle få spille der selv! Så det er med stor ærefrykt jeg inntar dette storslagne bygget, sier Wildhagen i en pressemelding.

Konserten som finner sted 2. februar føyer seg inn i rekken av konserter med kjente skeive norske artister, som Nils Bech og nå sist Metteson. Nils Bech returnerer for øvrig til Operaen 22. september i anledning sitt eget 15 års jubileum som artist.

– Jeg ønsker å skape et rom der låtene får skinne, med musikken og historiene i fokus. Jeg tar selvsagt med meg bandet mitt, som er i storform, og vårt mål er magi. Intet mindre, sier Wildhagen om konserten.

Powered by Labrador CMS