The Handmaid’s Tale
The Handmaid’s Tale

Fødemaskin på flukt

I en nær framtid, der fødselstallene har gått ned grunnet barnløshet, har konservativt kristne gått til revolusjon og tatt over makta i USA.

Publisert Sist oppdatert

HBO-SERIEN «THE HANDMAID’S TALE», basert på Margaret Atwoods legendariske roman, har nå sluppet deler av sesong 3 på HBO. Homotemaet har nå fått en betydelig større plass i historien.

Serien har fått en popularitet få kunne ha forestilt seg. Første sesong ble lansert samtidig med at Trump vant presidentvalget. Hans kommentarer om tafsing på kvinner, samt hans tiltak som kraftig reduserte kvinners tilgang til abort og fjerning av økonomisk støtte til organisasjoner som jobber for tryggere seksuell helse, bidro til at serien framsto som oppsiktsvekkende aktuell.

I en nær framtid, der fødselstallene har gått ned grunnet barnløshet, har konservativt kristne gått til revolusjon og tatt over makta i USA. De kvinnene som fortsatt er fruktbare, har blitt fødemaskiner for herskerklassen, og menneskerettighetene er fjernet. Ikke bare er kvinner uten rettigheter, men homofile arresteres og drepes som kjønnssvikere.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

1 måned digitalt kr 89,-

Bestill her

1 år digitalt kr 699,-

Bestill her

1 år Magasin, 11 utgaver i året inkl. digitalt kr 798,-

Bestill her

Powered by Labrador CMS