Festival

På programmet står blant andre den kjønnskreative artisten LSDXOXO.
På programmet står blant andre den kjønnskreative artisten LSDXOXO.

Flesh Queer Festival i London

Publisert

Lengter du etter å slå deg løs i naturen med andre skeivinger? Riste løs og danse mens sola går opp og ned? Da anbefales du å fly over til festivalen Flesh i London.

Englands første skeive camping-musikkfestival går av stabelen helga 28. og 29. mai i år. Arrangørene har satt seg som mål å få til en skeiv og interseksjonell festival med kvinnelige, trans og ikke-binære artister på scenene.

Ta med ditt eget telt til på ei slette ved Springfield Farm i St Albans, nord i London, 40 minutter fra King Cross. Omgivelsene er rammet inn av grønn skog og er den perfekte settingen for skeivinger som vil danse døgnet rundt til toner og danserytmer fra hele tre scener med house og techno servert av djs og artister.

På programmet står blant andre Hanna Holland, en legende i Londons skeive uteliv og sjefen for queer-plateselskapet Batty Bass, den tyske techno-dronninga Ellen Allien og nye navn som Wax Wings, kjent fra plateselskapet HE/SHE/THEY, den kjønnskreative artisten LSDXOXO og Angel D’lite fra Big Dyke Energy.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Powered by Labrador CMS