Kristen Stewart, Ella Balinska og Naomi Scot
Kristen Stewart, Ella Balinska og Naomi Scot

Charlies lesbiske engel

- Hun gjør som hun gjør, og vi hadde ikke noe behov for å lage en stor sidehistorie for å forklare at hun liker jenter.

Publisert Sist oppdatert

FILMENE OM DEN mystiske Charlie og «englene» hans har alltid appellert til et skeivt publikum, takket være camp humor og skuespillere som Farrah Fawcett, som spilte i den opprinnelige tv-serien (1976 – 1981), og Drew Barrymore, Cameron Diaz og Lucy Liu, som alle tre spilte i 2000-filmen.

I 2020 versjonen spilles rollekarakteren Sabina av Kristen Stewart, som identifiserer seg som bifil. Stewart ville i lang tid ikke definere seg eller snakke om seksuell orientering. I 2012 ble hun gjenstand for uønsket oppmerksomhet da selveste Donald Trump langet ut mot henne på Twitter. Han hevdet at hun var «en hund» fordi han mente at hun var utro mot sin daværende kjæreste Robert Pattison, som hun spilte mot i «Twilight»-filmene. Trump var enten besatt av Stewart eller Pattison, for han tvitret om henne elleve ganger det året.

Så spoler vi fram i tid til februar 2017. Da var Kristen Stewart vert for det populære humorprogrammet «Saturday Night Live», og hun hadde en klar melding til president Donald Trump: «Donald, if you didn’t like me then, you’re really probably not going to like me now, ’cause I’m hosting SNL and I’m like, so gay dude.»

Og nå viser det seg at Stewart er «so gay» også i rollen som Sabina Wilson i «Charlie’s Angels». I et intervju med det skeive magasinet The Advocate sier regissør Elizabeth Banks at seksualitet og seksuell orientering ikke hadde noen sentral plass i manuset.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Powered by Labrador CMS