Film og TV

Både nye og gamle karakterer er med i den nye sesongen av The L-word.
Både nye og gamle karakterer er med i den nye sesongen av The L-word.

The L Word er tilbake!

Det er gått ti år, og livet har endret seg for de faste karakterene.

Publisert Sist oppdatert

DEN IKONISKE SERIEN om skeivt liv i West Hollywood i Los Angeles gikk av lufta i 2009. Da hadde den blitt en stor suksess verden over etter først å ha sett dagens lys i 2004. Tv-serien revolusjonerte bransjen da den kom. Aldri tidligere hadde en gruppe lesbiske og bifile kvinners liv og innbyrdes forhold, blitt skildret på en slik måte. Omgivelsene var vakre, kvinnene var vakre, men problemene de hadde med seg selv, hverandre og med verden, ble skildret slik at folk i alle filer kunne kjenne seg igjen.

Nå ti år etter siste episode i originalserien, kommer fortsettelsen, kalt «The L Word Generation Q», i åtte episoder. Noen av skuespillerne er de samme som vi kjenner fra før, som Jennifer Beals som er tilbake som Bette Porter, kunstkuratoren med heftige følelser gjemt bak skreddersydde drakter og en kontrollert maske. Denne gang forfølger hun sine politiske ambisjoner. Leisha Hailey spiller fortsatt Alice Pieszeci, en bifil radiojournalist med sjarm, sær humor og til tider noe frynsete nerver.

Og ikke minst møter vi igjen Katherine Moennig som den androgyne frisøren Shane McCutcheon, seriens kvinnemagnet med hengslet framtoning og et sløret blikk under en rufset lugg som aldri er tilfeldig.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

1 måned digitalt kr 89,-

Bestill her

1 år digitalt kr 699,-

Bestill her

1 år Magasin, 11 utgaver i året inkl. digitalt kr 798,-

Bestill her

Powered by Labrador CMS