Rachel Weisz misliker å snakke om privatlivet sitt og er verken på Instagram, Facebook eller på Twitter.

Kjemper for kjærligheten

Hun har lenge jaktet på den riktige lesbiske kjærlighetshistorien. Til slutt fant hun «Ulydighet». – Den er en gripende fortelling om lengsel etter kjærlighet og kampen for frihet, sier Rachel Weisz som har lesbiske hovedroller i to nye filmer.

Publisert Sist oppdatert

Etter 25 år som skuespiller har Rachel Weisz gått bak kameraet som produsent. Hennes første egenproduserte film er «Disobedience», basert på Naomi Aldermans prisbelønte roman fra 2006, der Weisz selv har en av hovedrollene.

– Jeg spiller 32 år gamle Ronit, som har forlatt det lukkete samfunnet hun vokste opp i, og skapt seg et nytt liv som lesbisk karrierekvinne i New York. Når faren, en ortodoks rabbiner, dør, drar hun hjem og bor hos barndomsvenninnen Esti, som Ronit hadde et forhold til i tenårene. Esti er nå gift med rabbineren Dovid, som skal lede et samfunn som ikke har forandret seg på flere hundre år, forteller Rachel Weisz når Blikk møter henne under verdenspremieren i Toronto.

Tro, sex og frihet

Handlingen i «Ulydighet», som «Disobedience» heter på norske kinoer, utspiller seg i et lite samfunn i Nord-London, nær der Weisz selv vokste opp.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digital
1 måned

89,-

KJØP

Digital
12 måneder

699,-

KJØP

Digital + Magasin 6 måneder

449,-

KJØP

Digital + Magasin 12 måneder

798,-

KJØP

Powered by Labrador CMS