Den norske regissøren Mona Fastvold ble nominert til Gulløven i Venezia for kjærlighetshistorien mellom Abigail (Katherine Waterston) og Tallie (Vanessa Kirby).

Håpet om et bedre liv

Filmen «The world to come» skildrer et uventet forhold mellom to gifte kvinner som møtes en kald vårdag i et stille og øde landskap.

Publisert

I filmen «The world to come» følger vi Abigail og Tallies gryende følelser for hverandre som rammes inn av vekslingen mellom årstidene og beskrives i Abigails dagbøker.

Filmen som er regissert av den norske regissøren Mona Fastvold, ble vist under filmfestivalen i Venezia, og siden på Bergen Internasjonale filmfestival i høst. Bergens Tidendes anmelder omtaler den som den vakreste filmen på lenge. «

«The World to Come» skal vises på kinoer verden over, norsk premieredato er i skrivende stund koronautsatt – men forhåpentligvis i løpet av våren. I mellomtida har trailere og klipp fra filmen som ligger ute på sosiale medier, allerede generert hundretusener av visninger.

Den store oppmerksomheten skyldes først og fremst at filmen er en inderlig og poetisk skildring av oppdagelsen av egne lengsler og begjær etter noe mer, slik det overraskende naturlig og uten spørsmål oppleves av Abigail (Katherine Waterston) og Tallie (Vanessa Kirby).

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digital
1 måned

89,-

KJØP

Digital
12 måneder

699,-

KJØP

Digital + Magasin 6 måneder

449,-

KJØP

Digital + Magasin 12 måneder

798,-

KJØP

Powered by Labrador CMS