På tv 02-04-11

Publisert

Lørdag 2.april

 • 14.00, TVNorge

  Ja, vi elsker Hollywood

  Jan Thomas reiser tilbake til sin hjemby gjennom 20 år, Los Angeles, for å treffe norske karrierekvinner som har gjort suksess og lever spennende og glamorøse liv i drømmenes by.
 • 20.55, NRK1

  Wenche Foss - hun gjorde livet til sin scene

  I dette portrettet fortalte divaharmen Wenche Foss åpent om sitt liv på og rundt scenen, og programmet er fullt med godbiter fra hennes karriere.
 • 21.00, NRK3

  Ari og Per

  Ari Behn og Per Heimly reiser verden rundt og treffer folk som lever mot normalen. I kveldens program dukker de ned i Barcelonas underverden - i kvinneklær..
 • 23.15, NRK1

  Film: Hairspray

  Basert på musikalen med samme navn. Året er 1962 og vi befinner oss i Baltimore med høyt hår, rosa caddilacer, råtne raseskiller og ennå uskyldig rock "n" roll. Midt i tidsbildet danser den blide, lubne tenåringen Tracy. Hun drømmer om å få være med på et danseshow på TV, men det er ikke lett å oppnå når man er liten og bred. John Travolta ikler seg fatsuit i rollen som Tracys mor.
 • 01.05, NRK1

  Fly med oss

  Radarparet Matt Lucas og David Walliams følger opp sin suksess «Little Britain» med nok en ellevill serie. Denne gangen får vi innblikk i livene til de ansatte på en av Englands travleste flyplasser.