På tv 11-11-10

Publisert

Torsdag 11.november

 • 12.15, TV2

  Ellen DeGeneres Show

  Kjendisintervjuer, musikkinnslag, og ekstraordinære historier fra vanlige mennesker med Ellen DeGeneres i programlederstolen og mange komiske innslag underveis.
 • 22.00, FEM

  Den andre siden med Colin Fry

  Homofile Colin Fry har demonstrert sin forbløffende evne som synsk i mer enn 30 år. I åtte programmer skal han formidle budskap fra avdøde nære og kjære til et norsk publikum.
 • 22.15, TV2

  Torsdag kveld fra Nydalen

  Sketsjer og livemusikk. Else Kåss Furuseth er programmets skeive alibi.
 • 22.35, NRK3

  Pinapple Dance Studio

  Pineapple Dance Studio tar oss med til en av verdens mest berømte danseskoler. Den britiske homsen Louis Spence er kunstnerisk leder på danseskolen og er blant annet kjent for sine bitchy kommentarer.
 • 23.15, TV2

  En moderne familie

  Den Golden globe-nominerte komiserien handler om tre ganske forskjellige familier som lar seg følges av et tv-team. Kjæresteparet Mitchell og Cameron har akkurat fått hjem sin adoptivdatter Lily fra Vietnam og går gjennom himmel og helvete i sine forsøk på å håndtere den nye forelderrollen.
 • 01.35, SVT1

  Nurse Jackie

  Nurse Jackie Jackie unndrar seg ikke for å sette til side sedvanlig moral eller praksis – men alltid med pasientenes beste for øyet. Møt også hennes homofile kolleger Mo-Mo og Thor.
 • 02.05, SVT1

  Nurse Jackie

  Nurse Jackie Jackie unndrar seg ikke for å sette til side sedvanlig moral eller praksis – men alltid med pasientenes beste for øyet. Møt også hennes homofile kolleger Mo-Mo og Thor
 • 03.45, TV3

  Film: Billy Elliot

  Livet til 11-åringen Billy Elliot, sønn av en gruvearbeider fra Nord-England, forandrer seg totalt når han en dag snubler over en ballettklasse på den ukentlige boksetreningen. Billy blir dratt med i dansen med både kropp og sjel, og lærerinnen, som straks ser guttens store talent, organiserer ekstratimer. Et kraftig oppgjør står for døren når faren finner ut at sønnen har byttet ut boksehansker med ballettsko. Vi følger også Billys homofile venn fra ballettskolen gjennom opp- og nedturene.