på tv 22-09-11

Publisert

Torsdag 22.september

 • 16.00, TV4

  Modern Family

  Den Golden globe-nominerte komiserien handler om tre ganske forskjellige familier som lar seg følges av et tv-team. Kjæresteparet Mitchell og Cameron har akkurat fått hjem sin adoptivdatter Lily fra Vietnam og går gjennom himmel og helvete i sine forsøk på å håndtere den nye forelderrollen.
 • 16.10, NRK1

  Semsaya – for rask til å være kvinne?

  Da 19-årige Caster Semenya vant 800 m i VM i 2009, ble hun mistenkt for å være mann. Media kastet seg over henne og forvandlet seieren til ydmykelse. Denne filmen følger Caster hjemme i landsbyen i Sør-Afrika, der hun med full støtte fra familien og jurister slåss for sine rettigheter.
 • 17.00, TV2

  Greys' Anatomy

  Forbudt kjærlighet, sjalusi og et vanvittig karrierejag preger hverdagen til legene ved det prestisjetunge Seattle Grace Hospital. Reprise sesong 1.
 • 19.30, FEM

  Ugly Betty

  Møt Betty, hennes homsekollega Mark og hennes overmåte moteinteresserte nevø Justin.
 • 20.30, FEM

  Pretty Little Liars

  Ett år etter at Alison forsvinner begynner hennes tre bestevenninner å få beskjeder fra «A» som på truende vis forteller ting bare Alison kan vite. Idrettsjenta Emily er en av dem, hun har tidligere hatt et forhold til Alison, og trekkes nå mot den nye naboen Maya som nylig har flyttet inn i Alisons tidligere hjem på den andre siden av gaten.
 • 22.15, TV2

  Torsdagkveld fra Nydalen

  Sketsjer, humor og musikk. Else Kåss Furuseth er programmets skeive alibi.