På tv 26-12-10

Publisert

Søndag 26.desember

 • 15.55, FEM

  Pretty Little Liars

  Ett år etter at Alison forsvinner begynner hennes tre bestevenninner å få beskjeder fra «A» som på truende vis forteller ting bare Alison kan vite. Idrettsjenta Emily er en av dem, hun har tidligere hatt et forhold til Alison, og trekkes nå mot den nye naboen Maya som nylig har flyttet inn i Alisons tidligere hjem på den andre siden av gaten.
 • 19.55, NRK3

  Film: Kvinnen i mitt liv

  En romantisk komedie om venneflokken som er lettere bekymret for ungkaren Jacob, fordi han må nedlegge alt som går i skjørt. Blant vennene finner vi den lesbiske Anne, som i løpet av filmen møter Marte, forelsker seg i henne og inngår partnerskap.
 • 23.00, NRK3

  Trekant

  «Sex i gruppe.» Pia, Thomas og Marie får innpass i en hemmelig, eksklusiv swingersklubb i Oslo, der medlemmene utøver partnerbytter, trekant og sex i gruppe. Vi får et tilbakeblikk fra deltakerne på serien, som skapte storm før den i det hele tatt ble vist. Har de nådd sin grense?
 • 02.05, TV2

  Anna Pihl

  Anna Pihl bekjemper kriminalitet i et av Københavns farligste politidistrikt. Hun deler leilighet med bestevennen og homsen Jan.
 • 02.10, TV 2 Zebra

  Frustrerte fruer

  Reprise på sesong 5.