Årets Eurovision Song Contest går av stabelen 8.–12. mai i Lisboa, Portugal.Norge er representert ved Alexander Rybak og låta «That’s How You Write a Song» – men om Rybak klarer seg gjennom de to delfinalene gjenstår å se. Han konkurrer blant annet mot Finlands nye lesbiske forbilde, Saara Aalto.

Skeive Saara Aalto (30) er ikke en nykommer. I 2012 kom hun på andre plass i den finske utgaven av The Voice, og har også konkurrert i det britiske The X Factor. Senere ble hun en av dommerne i Finlands versjon av X Factor og hun er stemmen i den finske versjonen av Disneys «Frozen».

Saara Aalto identifiserer seg som lesbisk, og har tidligere datet menn – men hun utelukker ikke at det kan skje også i fremtiden. Nå er hun sammen med Meri og de har vært et par i ett år ifølge Pink News.

Om låta «Monsters» sier Aalto,
«Det handler om å leve livet slik du selv ønsker å leve det. Om å finne styrke og å være seg selv – uten å være redd for å vise det.»

Jens Martin Hartvedt Arvesen fra Princessilicious er med i musikkvideoen «Monsters». Foto: skjermdump fra YouTube.

Musikkvideoen er en fargefest og en skeiv orgie i sminke og drag. Blant danserne i musikkvideoen ser vi den norske danseren og dragartisten Jens Martin Hartvedt Arvesen, også kjent fra trioen Princessilicious.