Næringslivsleder og rådgiver Henriette Grønn brenner for ledelse og kommunikasjon, som for henne er to sider av samme sak.
Næringslivsleder og rådgiver Henriette Grønn brenner for ledelse og kommunikasjon, som for henne er to sider av samme sak.

Dresskledd for kamp

Næringslivsleder Henriette Grønn (47) har aldri mannet seg opp til noe som helst.

Publisert Sist oppdatert

Næringslivsleder og rådgiver Henriette Grønn har jobbet i både Microsoft, First House og Geelmuyden Kiese. I 2014 var hun blant de best betalte lederne i kommunikasjonsbransjen i Norge. Nå har hun tatt spranget ut i det uvisse og startet for seg selv i gründervirksomheten Business is personal.

SIN EGEN SJEF

– Jeg valgte å starte for meg selv som rådgiver i fjor høst etter å ha vært i en rekke jobbsamtaler om lederjobber. Det dukket opp flere rådgivningsforespørsler underveis, og plutselig jobbet jeg som rådgiver på heltid. Hva det utvikler seg til etter hvert, gjenstår å se, sier Grønn, som forteller at forrige høst var en modningsprosess hvor hun forsøkte å identifisere hva hun brenner aller mest for. Hun sier til Blikk at det er flere mulige veier videre, og at hun har hatt mange givende kaffekopper med gode sparringspartnere.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

1 måned digitalt kr 89,-

Bestill her

1 år digitalt kr 699,-

Bestill her

1 år Magasin, 11 utgaver i året inkl. digitalt kr 798,-

Bestill her

Powered by Labrador CMS