Frontrunners på topp 100

Publisert

Oslo Frontrunners kom på en 97. plass i Holmenkollstafetten 9. mai. Laget stilte i klassen Mixed, flest herrer og løp inn på tiden 1:08:21. Team Flaxvatn vant i samme kategorie med tiden 56:47. 1965 lag fullførte løpet i den største klassen i Holmenkollstafetten.Oslo Frontrunners er et skeivt løpelag og den norske grenen av International Front Runners. Historien til Frontrunners startet i San Francisco i 1974. Lesbiske Patricia Nell Warren skrev boka «The Front Runner» om kjærligheten mellom en trener og en idrettsutøver. Det første frontrunnerslaget ble stiftet der samme år. Nå finnes grener av International Front Runners i 16 land og i flere verdensdeler. Målet er synlighet og åpenhet, men Oslo Frontrunners er også et lavterskeltilbud hvor alle skeive kan komme som de er, og trene sammen. Det stilles ingen spesielle krav til formnivå. På treningene finnes alt fra elitemosjonister til nybegynnere. Les reportasje om Oslo Frontrunners i Blikks mainummer.