Kunst

«Wunderkammer – for radikal inkludering»

Årets skeive kunstfestival skjer i tre etapper over halvannen måned. Første runde; Grey, åpnet i Gamle Munchmuseet denne helgen.  – Kom som du er. La deg bli berørt, sier Pride Art-lederen. 

Skulptør Per Egil Ramsøy jobber i hovedsak leire, og er opptatt av mannlig anatomi når han tar for seg temaer som sensualitet, samhørighet og motsetninger mellom godt og ondt.
Publisert

– Alle skal være en del av det vi gjør. Folk i gatene rundt her skal være en del av det vi jobber med. Vi skal ikke være en alene-øy, sier Torill Pallesen, leder av Pride Art.

Organisasjonen står bak den årlige kunst- og kulturfestivalen Wunderkammer.

Blikk møter henne på Tøyen sammen med kurator Stian Tjernsmo. De to viser fram det som skal bli halvannen måned med skeiv kunst i begrepets bredeste forstand.

Gamle Munch er et initiativ fra Oslo kommune der det tidligere museet skal fungere som flerbrukshus for kultur på Tøyen, og i september og oktober i år legger den snart førti år gamle organisasjonen Pride Art, tidligere Skeive Kunstnere, beslag på ett av de fire store utstillingsrommene og gjør det om til et sted som virkelig skal kunne romme alt. For alle.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digital
1 måned

1,-

KJØP

Digital
12 måneder

699,-

KJØP

Digital + Magasin 12 måneder

798,-

KJØP

Powered by Labrador CMS