Musikk

Girl In Red ble godt mottatt 

Girl In Red har for lengst blitt et globalt lesbisk ikon, og er nå aktuell med sitt etterlengtede andrealbum.

Publisert

SUPERSTJERNEN Marie Ulven fra Horten, bedre kjent som Girl In Red, passerer i skrivende stund én milliard strømminger på Spotify på 2018-låten «we fell in love in october». En låt hun både skrev og produserte helt på egen hånd på jenterommet i Horten.

Siden den gang har hun blitt et skeivt ikon over hele kloden. «Do you listen to Girl In Red?» spredte seg kjapt som en diskré måte å sjekke om noen var lesbisk på. Og når man ser på alt hun har fått til i løpet av årene siden hun debuterte, så blir det kjapt tydelig at det har vært høyt tempo for 25-åringen. Det tar ikke overraskende på å være et globalt fenomen.

Tidligere i år innvarslet Girl In Red det særdeles etterlengtede andrealbumet på en enda bedre måte enn man kunne drømt om. Singelen «Too Much» er en av de lekreste poplåtene som er gitt ut i år, og la lista for «I’M DOING IT AGAIN BABY!» skyhøyt. 

Det ble også antydet at det nye albumet kunne være et slags oppgjør med de siste årene. Bare hør denne tekstlinja: «Please don't say I'm too much, that I'm over the top, you don't understand me.»

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digital
1 måned

1,-

KJØP

Digital
12 måneder

699,-

KJØP

Digital + Magasin 12 måneder

798,-

KJØP

Powered by Labrador CMS