Musikk

I september slipper Tora Dahle Aagård og bandet TORA album nummer tre. I skrivende stund er tittel ukjent.
I september slipper Tora Dahle Aagård og bandet TORA album nummer tre. I skrivende stund er tittel ukjent.

"I don’t know your name, but I tasted your girlfriend

Publisert

ETTER Å HA LAGT en heftig festivalsommer bak seg er sanger, gitarvirtuos og låtskriver Tora Dahle Aagård (28) nå klar med mer bluesinspirert poprock på album nummer tre med bandet TORA. For den forrige plata, «GIRLS» fra 2020, ble gjengen nominert til Spellemannprisen i klassen blues.

Det er så langt sluppet tre singler fra den kommende skiva, «Waste of a Pretty Face», «Boy» og «Higher», som alle er produsert av Benjamin Giørtz. Han er også produsent for Chris Holsten, Hedda Mae og Kid Astray, der han selv er frontfigur.

«Step back, let the queen take over», synger Tora på «Boy», som er et ballespark til nedlatende menn i musikkbransjen. Senere i låta gnir hun det ytterligere inn med linja «I don’t know your name, but I tasted your girlfriend». De direkte og utilslørte tekstene er betegnende for den skeive gitarhelten.

«Jeg er ikke noe glad i tekster som bruker så mye metaforer at ingen skjønner hva faen du synger om. Jeg vil heller være rett på sak, og jeg tror det er lettere å relatere seg til musikken da. Jeg er også veldig rett på sak som menneske. Sier jeg at jeg har lyst på deg, så har jeg lyst på deg. Og da blir det sånn i sangene også», som hun sa til Blikk i et tidligere intervju.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digital
1 måned

89,-

KJØP

Digital
12 måneder

699,-

KJØP

Digital + Magasin 6 måneder

449,-

KJØP

Digital + Magasin 12 måneder

798,-

KJØP

Powered by Labrador CMS