Gud hater Norge

Publisert

Anette Trettebergstuen får skylda for Svartedauen.– Jeg trodde faktisk det var tull da jeg hørte om nettsiden GodHatesNorway, sier Trettebergstuen. Norge mangler, ifølge Westboro Baptist Church, en gudommelig og rettferdig stemme som kan tale imot den homoseksuelle understrømmen som fører Norges land ut i evig fortapelse. Kirken skildrer Oslo som en by full av homobarer, festivaler og miljøer som støtter og oppfordrer menn og kvinner til å ha motbydelige følelser. «Adopsjon er tillatt for alle homoseksuelle, og hvis du spiller kortene riktig, vil myndighetene til og med hjelpe deg å finansiere det», skriver Westboro Baptist Church på nettsiden God Hates Norway og legger til at den norske regjeringen er full av homoer og homovennlige representanter som, av personlige og grådige grunner, stiller seg bak homoagendaen. Nettsiden informerer også om at Norge var det første landet i verden som innførte straff for diskriminering på grunn av legning.«Samme år ble det også vedtatt en lov som beskytter mot hatefulle ytringer om homoseksuelle. Du kan nemlig ikke gå rundt å såre følelsene til de små homsene, ved å predike sannheten», hevder kirken og forklarer hva homoene kan få ut av loven slik den står.«Straffen kan være bøter eller fengsel, ikke mer enn tre år, og hvis den fornærmede får en dommer som støtter homoagendaen (noe som ikke skulle by på problemer) kan de også få en god slump penger som plaster på såret.» Nettsiden God Hates Norway truer det norske folk med død og fordervelse på grunn av landets syn på homoseksuelle.«Jordskjelv, stormer, flom, pest og det som verre er. De vil løpe mot fjelltoppene, men de kan ikke gjemme seg for Guds vrede. Gud vil slette dere fra jordens overflate på grunn av det onde dere har gjort!» Og det mangler ikke eksempler på hvordan Gud har vist sin vrede mot det homovennlige landet Norge. Westboro Baptist Church kan liste opp hendelser, men må helt tilbake til 1988 for å finne det siste eksempelet. Det var 15. august 1988 hvor 15 personer omkom i en busskollisjon. Kirken også flere eksempler, som brannen i Ålesund 23. januar 1904. At det i 1899 døde 30 personer i Røvær-ulykken i Haugesund og 140 personer i Titran-ulykken i Trøndelag er i følge Westboro Baptist Church klare tegn på Guds vrede over nordmenn. Listen går faktisk helt tilbake til 1350, hvor homoene får skylden for intet mindre enn Svartedauen.  

Kim og Anette får skylda

Hvem er det så Westboro Baptist Church mener er ansvarlig for Norges moralske undergang? Øverst på lista står Kong Harald, som i følge Westboro Baptist Church har et ansvar for å lede landet etter Herrens ord, en oppgave han har feilet. Kong Harald blir etterfulgt av biskop og Nobelprisvinner Desmond Tutu på grunn av hans støtte til homofile og kristne i Den Norske Kirke. De to neste på listen er Anette Trettebergstuen og Kim Friele.«Karen Christine ("Kim") Friele er berømt for å være den første lesbiske som anerkjente og promoterte seksualiteten sin», skriver Westboro Baptist Church. Kirken har ikke bare orden i sysakene når de også hevder at Friele er leder for Norges nasjonale samling for lesbisk og homofil frigjøring.«Hun har benektet Gud som den allmektige og lært mennesker at Gud elsker dem uansett. Feil! Gud hater nordmenn og Gud hater denne fanatikeren som lyver om Hans ord!» Aps Anette Trettebergstuen står på lista for sin kamp for lhbt-rettigheter.«Anette Trettebergstuen - talskvinne for Arbeiderpartiet og den eneste «åpne» lesbiske i Stortinget. Hun sloss uten skam for homoseksuelle rettigheter og setter mye fokus skeive barn og deres helse. Det hun ikke vet er at hun sloss mot Gud, og at hun vil tape i sin kamp for de skitne og motbydelige menneskene.» – Jeg trodde faktisk det bare var tull når jeg hørte om nettsiden. Jeg var sikker på at noen hadde laget en ironisk side for å henge ut Westboro Baptist Church. Men nå er det tydelig at de faktisk mener det de skriver.

– Hva tenker du om å stå på en slik liste?

– Jeg tenker bare, 'kjør på!'. Hvis dette er måten de tenker på, så er det bedre at det blir kjent. Men jeg må jo samtidig si at jeg er i godt selskap på lista. Det er nesten så jeg føler meg litt beæret, sier Trettebergstuen lattermildt. – Hvis det jeg har gjort som politiker påkaller den slags vrede fra slike mennesker, så har jeg gjort jobben min. Det er noe jeg kan leve med.

– Du blir ikke engstelig da?

– Hat skal tas alvorlig. Og til tross for at denne siden er både saftig og latterlig, er det grunn til å bekymre seg for hva annet disse menneskene faktisk kan finne på. At noen mennesker i det hele tatt kan ha slike meninger får en til å lure på hva de er i stand til, sier Trettebergstuen og legger til. – I det store og hele er Westboro Baptist Church en familiebedrift som har gått ut på dato.

Se også:

GodHatesNorway.com