Helt agurk: Anna Gilpin

Publisert

Anna har sommerferie, så har hun fem måneder i India.  

Navn:

Anna Gilpin

Alder:

37

Gjør:

Insight and Trend Manager - MediaCom & programsjef for Europride 2014.

Hva skal du gjøre i sommer?

Jeg skal nok jobbe meg gjennom hele fellesferien fordi jeg elsker Oslo når det er få mennesker her. Så skal jeg på Øyafestivalen, og ti dager på Svalbard. Og siden jeg en heldiggris, får jeg utvidet ferien med fem måneder i India.

Hva ville folk blitt mest overrasket over at DU gjør om sommeren?

Det faktum at jeg svømmer rundt Malmøykalven og i Sognsvann iført en våtdrakt. Det er meg og gummi. ;) Jeg har en hemmelig fascinasjon for triathlon. Å svømme i åpent vann eller hav er fantastisk, du får et helt annet perspektiv på naturen.

Hvor går du helst ut i sommer, og hvorfor?

De beste stedene å henge, finner jeg på østkanten. Fine ikke-pretensiøse mennesker. På dagtid er Kampen Bistro og Oslo Mek perfekte; Kampen fordi den har en fantastisk terasse og er i nabolaget mitt, Oslo mek fordi den har en super bakgård, deilig øl og en avslappet atmosfære.

Hvem kunne du tenke deg å kaste/trylle homofili på?

Alle som snakker så varmt om nestekjærlighet, men som ikke praktiserer det. Trangsynte kristne, f.eks.

Sommerdings du ikke kan leve uten?

Sommer = flipflops. En sommer uten flipflops, er ikke en sommer.

Favoritt app på mobilen i sommer?

Det må nok bli Spotify. Jeg sluker musikk, og hadde derfor funnet det vanskelig å leve uten Spotify.

Hit drar jeg aldri tilbake:

I fjor hadde vi hadde en fantastisk sommerferie syklende rundt i Frankrike. Det var utrolig. Vingårder og lavendellunder på dagtid, deilig mat og drikke på kveldstid. Vi avsluttet ferien i Cannes, på den mest overvurderte strandresorten jeg har sett. Skittent vann, overfylt av mennesker og overhodet ikke stilig. Ikke noe for meg! Heldigvis var vi der ikke lenge. Så da blir det strandresorten i Cannes!

Hit drar jeg gjerne igjen:

Kona mi og jeg hadde en fantastisk ferie på Korsika, en øy som har alt vi liker. Kristine liker å slappe av på stranden, mens jeg liker å være litt mer aktiv. Vi gjorde begge deler. En god dose strandliv, fjelltur, elverappelering og svømming. Dessuten har Korsika gode lokale viner.

Hvis du får utenlandske gjester, hva vil du vise frem av Norge?

Kona mi og jeg har lenge drømt om å invitere noen engelske venner til Norge en langhelg, hvor vi både får surfet i Hodevik og gått på ski på Strandafjellet. Dette må vi få gjort! Det fine med Norge er at det er god tilgang til fjell og sjø. Så mye bedre enn de mulighetene jeg vokste opp med sør i London.

Hva vil du ikke vise frem?

"Kvalitetsmaten" på veikroene i Norge. Blæ! Biffsnadder, hamburgere, chips og mer chips.

Hvilken homo/lesbe ville du latt planlegge ferien din og hvorfor?

En blanding av JD Samson og Gro Hammerseng. En som planlegger uforutsigbart, gøy og litt "crazy", samtidig som det er masse aktiviteter.

Hva leser du i sommer?

Siden vi skal til India, har jeg snart lest ferdig Shantaram. En tusen-siders thriller av George David Roberts. En sann historie om en fange som har rømt, bor i Bombay og jobber for mafiaen. Etter den blir det enten India; a portrait av Patrick French, eller Torbjørn Færøviks India. Begge forfatterne reflekterer over sine opplevelser av landet. Det burde forbrede meg på et land man ikke kan forberede seg til.

Favorittsommerlåt?

Jeg har et sommeralbum: St Lucia av St Lucia. Et band fra Brooklyn, New York. Jeg blir rett og slett glad av å høre alle låtene på dette albumet. Musikken gir meg følelsen av solen en tidlig morgen. Den beste sommerfølelsen som finnes.