Bjørn Olav Edvardsen er klar med ny singel til høsten.

Navn: Bjørn Olav Edvardsen
Alder: 31
Gjør: Artist og lærer

– Hva skal du gjøre i sommer?
– Jeg har fisket, grillet og badet mye mer denne sommeren, endelig! Har også fått ha årets pridelåt og opptrådt på Skeive Dager i Oslo. Resten av sommeren blir det opptreden på Skeive Sørlandsdager, jobbing med album og ferdigstilling av den nye singelen som kommer til høsten.

– Hva ville folk blitt mest overrasket over at DU gjør om sommeren?
– Med fare for å plassere meg selv permanent på kjøkkenet nå, så må jeg innrømme at jeg lager en del syltetøy.

– Hvor går du helst ut i sommer, og hvorfor?
– Du finner meg garantert på volleyballbanen og innimellom flytende på bilringen min ute i fjorden.

– Hvem kunne du tenke deg å kaste/trylle homofili på?
– Svindal, call me! Jeg ekke så god på ski, men staver og smøring har jeg bedre greie på.

– Sommerdings som du ikke kan leve uten?
– Basketballskjorta mi!

– Favoritt app på mobilen i sommer?
– «Innstillinger»

– Hit drar jeg gjerne igjen:
– New York. Jeg vet at alle sier det, men det var virkelig stort for meg å være der for første gang i år. Jeg ble inspirert…og en enda bedre kunde hos Santander/VISA.

– Hvis du får utenlandske gjester, hva vil du vise frem?
– Gjestene mine får sove i norske, hjemmelagde senger i mitt lille, røde, norske etterkrigshus. Når de våkner til den norske nasjonalsangen, blir de servert flatbrød m/brunost og helmelk. Ved den rosemalte tallerkenen fra Porsgrunn Porselen ligger det et knippe norske folkeeventyr lekkert bundet sammen med binders. Deretter bærer ferden innom trollsjappa, før vi drar til fjells på truger og renner slalåm ned igjen. Der blir det afterski med Rybak, Dj Broiler & Sissel helt til vi ikke orker mer Akevitt.

– Hva vil du ikke vise frem?
– Prislappen på ferien og janteloven.

– Hvilken homo/lesbe ville du latt planlegge ferien din?
– Brita Møystad Engseth… hun hadde sikkert lagt opp til en artig ferie med spesialeffekter. Er hun lesbisk?

– Hva leser du i sommer?
– Vi menn, MANN og Båtmagasinet. (ja, jeg juger)

– Hva er din favoritt sommerlåt?
– Det er alltid sommer når jeg hører «Heaven» med Dj Sammy.