Helt agurk: Bøtta Pedersen

Publisert

Norges superblogger er bannlyst fra øya Bintan utenfor Singapore, så derfor vender Bøtta heller nesen mot USA og Los Angeles.

Navn:

Bøtta Pedersen

Alder:

40

Gjør:

Blogger på dagensvalium.com

Hva skal du gjøre i sommer?

Jobbe hele sommeren, men så skal jeg til Los Angeles i september. Jeg skal gå i fotsporene til Jan Thomas og prøve lykken. Folk sier jo at man bare skal hoppe i det og jeg slår til med begge beina. Det er på tide det blir noe glamorøst ut av meg også. Det er ingen sjarm i å være kjent for å være en blogger, når man har passert 40 år!

Hva ville folk blitt mest overrasket over at DU gjør om sommeren?

Jeg tror ikke jeg er i stand til å overraske noen lengre. Det er nok ingen som tror jeg er i besittelse av noen form for etiske retningslinjer, moral, folkeskikk eller sunn fornuft. Litt bondevett har jeg, men utover det er det knapt noen som hever på et øyenbryn lengre. Folk ville vel blitt mest overraske om jeg faktisk bare kunne holde kjeft?

Hvor går du helst ut i sommer, og hvorfor?

Jeg har funnet meg selv. Jeg sitter hjemme, knasker Valium og har det aldeles helt fortreffelig.

Sommerdings jeg ikke kan leve uten?

Crocs. Et totalt sosialt selvmord visstnok, men det stadiet nådde jeg mye tidligere og bestemte meg derfor for at jeg i hvert fall skal ha det komfortabelt på beina. Kjære, jeg vælva jo rundt i høye hæler i 15 år, så Crocs er en gave.

Favoritt app på mobilen i sommer?

Jeg har ikke noe app, og veit ikke hva det er for noe engang. Jeg har bare en gammel mobil som nesten ikke brukes. Jeg har hatt hemmelig nummer i alle år og når jeg endelig trodde det var trygt å åpne slusa igjen, så er det ingen som har tenkt tanken på å ringe meg.

Hit drar jeg aldri tilbake?

Tyrkia. Det var ikke noe for meg. Det var noe greier med lire og euro og et sabla bråk hver gang jeg skulle betale for noe. For mye stress.

Hit drar jeg gjerne igjen?

Åh, det er en øy som heter Bintan, utenfor Singapore. En frekk villa, digert privat basseng og utsikt over havet. Helt usjenert. Maten fisker servitørene mens du venter, og jeg liker ikke engang fisk. Elisabeth Taylor rulla rundt der, men ellers var det helt rolig. Ikke en mygg forstyrra meg (de nuka dem hver morgen med stoffer som er helt forbudt i dag). Ja, takk. Vil en gang til, men jeg er dessverre bannlyst fra øya. Lang historie ...

Hvis du får utenlandske gjester, hva vil du vise frem av Norge?

Trine Grung får ta seg av den biten. Jeg ville sendt dem for å se på hu!

Hva vil du ikke vise frem?

Se forrige svar ...

Hvilken homo/lesbe ville du planlagt ferien din med og hvorfor?

Du, jeg liker hu Else Kåss Furuseth. Det virker som ei herlig dame. Så kunne vi ledd og hatt det moro. Vi hadde ikke trengt å reise langt engang. Jeg er blitt for gammal til disse drømmene om en frekk fyr, med heftig sex i solnedgangen. Jeg har dårlige knær og blir sliten av sånn knulling. Gi meg en øl og godt selskap.

Hva leser du i sommer?

Ikke en dritt. Jeg er blitt hekta på facebook.

Favorittsommerlåt?

For evig og alltid er det «LaDolce» Vita med Ryan Paris. Sett meg i bås, for denna liker jeg.