Helt agurk: Caroline Waters

Publisert

Caroline får abstinensproblemer om sykkelen hennes forsvinner.  

Navn:

Caroline Waters

Alder:

46

Gjør:

Musiker og komponist

Hva skal du gjøre i sommer?

Jeg skal først til House of Songs i Austin, Texas, for å skrive låter til en ny country plate med foreløpig tittel «Loving Venus». Deretter blir det konsert i Mandal kirke, stemmefrigjøringsseminar og konsert på Haraldvangen og opptreden under åpningen av Stavanger på Skeivå. Samt intense forberedelser til min nye «coming-out» musikkthriller, «På Hengende Håret». Den settes opp 12. og 16. september på Cosmopolite Scene på Torshov.

Hva ville folk blitt mest overrasket over at DU gjør om sommeren?

Linedancing på The Round-Up Saloon i Dallas.

Hvor går du helst ut i sommer, og hvorfor?

Jeg går helst ut i naturen og nyter frisk fjelluft eller vakre solnedganger ved sjøen. Hvitvin og reker på terrassen med min elskede Lena er heller ikke å forakte.

Hvem kunne du tenke deg å kaste/trylle homofili på?

Jeg kunne godt tenke meg å la enhver som har fordommer, få oppleve denne kjærligheten langt inn i sjela og hjerterota lenge nok til at frykten for det ukjente forsvinner.

Sommerdings som du ikke kan leve uten?

Blir sykkelen tatt fra meg får jeg alvorlige abstinensproblemer. Jeg sykler ca tre mil om dagen til snøen kommer. Heldigvis har de sagt at sykler står klare på House of Songs i Austin også.

Favoritt app på mobilen i sommer?

Nei, der lever nok jeg i steinalderen fortsatt.

Hit drar jeg aldri tilbake:

Jeg besøkte Mustang Ranch-bordellet i Reno da jeg lette etter min savnede venninne, Stefanie. Etter å ha hørt den fire meter høye porten låse igjen bak meg og skjelvende tatt skrittene inn i foyeen, kom tjue lettkledte damer løpende inn og stilte seg opp på rad og rekke langs ett blodrødt bakteppe. Ett par av dem lente seg nærmere og fniste hviskende til hverandre før de antok posisjonene igjen. Jeg så antagelig ut som en gutt når jeg først kom inn, med superkort hår, sort lærjakke, cowboystøvler og en revolver surret rundt låret. Derretter kom en usedvanlig ekkel mann med gullmedaljong dinglende på brystet og svømmende øyne ut og spurte hva i helvete jeg ville. Jeg viste ham bildet av Stefanie og sa at jeg gjerne ville høre med jentene som jobbet der om de hadde sett henne. Jeg ble da geleidet ut i rekordfart, og dro et lettelsens sukk på min videre ferd i den trøstesløse ørkenen. Dit drar jeg definitivt ikke tilbake!

Hit drar jeg gjerne igjen:

Ååå, det er så mange steder. Men favoritten er nok hytte-til-hytte med Lena i Jotunheimen.

Hvis du får utenlandske gjester, hva vil du vise frem?

Da vil jeg vise frem Skjennungstua, Hvervenbukta, Skeive Dager, Show med Geir Lillejord, Midnattssola, Aurora Borealis, Lektern på Aker Brygge, Frognerparken og eplekake med ordentlig krem på Frognerseteren restaurant.

Hva vil du ikke vise frem?

Skitfulle nordmenn klokken fire om morgenen.

Hvilken homo/lesbe ville du latt planlegge ferien din og hvorfor?

Lily Tomlin. Hun er den mest fasinerende skuespilleren jeg noen gang har hatt gleden av å møte. For da aner jeg ikke hva jeg har i vente. Jeg drømmer om å sette opp musikalen min på teateret hennes, The Renberg Theatre, som er en del av senteret for lesbiske og homofile i Los Angeles.

Hva leser du i sommer?

«The Birth of Venus» av Sarah Dunant.

Favorittsommerlåt:

«Sommer i Tønsberg» med pappa Per Asplin (Sangen kommer litt ut i videoen).