Helt agurk: Espen Bråten Kristoffersen

Publisert

Espen Bråten Kristoffersen starter sommerdagene med yoga.

Navn

: Espen Bråten Kristoffersen

Alder:

25

Gjør:

Skuespiller

Hva skal du gjøre i sommer?

Jeg har vært en uke i Stockholm og på den Franske Riveria. Etter det blir det litt norgesferie på Sør-Vestlandet på hytta til mine svigerforeldre. Dette er et nydelig lite sted som heter Lohne. Ferien avsluttes i Italia med familien. Deilig. Ellers skal jeg forberede meg og pugge replikker til Hakkebakkeskogen som jeg skal gjøre på Riksteatret til høsten.

Hva ville folk blitt mest overrasket over at DU gjør om sommeren?

Jeg gjør yoga hver morgen. Faktisk!

Hvor går du helst ut i sommer, og hvorfor?

Jeg er svært glad i små, lokale puber når jeg er ute og reiser. De har ofte mye sjel og kul betjening som kan fortelle og tipse om ting man bør se og gjøre i området.

Hvem kunne du tenke deg å kaste/trylle homofili på?

Jeg ville kastet det meget hardt på Nina Karin Monsen. Så man en gang for alle kunne stoppet den giftige kjeften hennes (i alle fall gjøre et forsøk). Og så ville jeg revet det av henne etterpå..

Sommerdings som du ikke kan leve uten?

Trodde aldri jeg ville si det men: iPhone. For en herlig liten dings. Kan nesten alt. Og så er jeg avhengig av Lypsyl, men det er jeg hele året.

Favoritt app. i sommer?

Kamera + en herlig foto-app. Bildene ser nesten proffe ut. Herlig.

Hit drar jeg aldri tilbake:

Jeg har utelukkende gode reiseopplevelser og vært heldig. Vært på fine, gjestfrie og morsomme steder.

Hit drar jeg gjerne igjen:

Nykvåg i Bø i Vesterålen. Halve familien min er derfra. Dette er mitt barndomsparadis. Der finner jeg den totale ro og kan samle krefter. Det er slående vakker natur og fersk fisk hver dag. Utenom det er Thailand også et paradis.

Hvis du får utenlandske gjester, hva vil du vise frem?

Jeg ville selvsagt vist frem Nykvåg, men også Munch-museet. Ikke for beliggenheten, men for innholdet. Så kunne vi spist en deilig lunsj i Botanisk Hage etterpå.

Hva vil du ikke vise frem?

Området rundt Oslo S. Det er en skam.

Hvilken homo/lesbe ville du latt planlegge ferien din og hvorfor?

Kjæresten min. Han kjenner meg så godt, og han har reist utrolig mye og vet om de vakre og spennende stedene. Han skal ta meg med til sitt barndomsparadis til neste år som er Botswana i Afrika. Det blir fantastisk å oppleve Afrika sammen med en som har vokst opp der. Jeg hadde nok ikke kommet meg dit om det ikke var for han. Det blir et eventyr.

Favorittsommerlåt:

Bob Marley. Han er sommerkongen. Rett og slett!