Opplev Limas homomiljø, arven etter inkariket og Amazonas-jungelen. Machete Tours har spesialisert seg på fleksible pakkereiser til Peru og tilbyr nå turer spesielt tilpasset lhbt-personer. 

Pakketurene til Peru er fulle av vidunderlige storby-destinasjoner, blant annet med arrangementer i det lokale homomiljøet. Turene inneholder overnattinger og besøk på hoteller, barer og restauranter som enten er drevet av eller rettet mot lhbt-personer.

På reisebyråets hjemmeside kan man velge mellom tre pakkereiser. «Peru i et nøtteskall» er det korteste og rimeligste alternativet, men den tidagers lange turen gir et godt innblikk i det sør-amerikanske landet.

Turen starter med noen dager i hovedstaden Lima, før turen går videre til Cuzco, som er kjent som Sør-Amerikas arkeologiske høydepunkt. Her kan man blant annet oppleve den gamle kulturarven etter inkariket, kåringen av årets «Spring Gay Queen» i det lokale homomiljøet, overnatting i luksuriøse trehytter samt en tur til Machu Picchu.

I løpet av turen er det også lagt opp til en åtte kilometer lang vandring i Amazonas-jungelen, som gir en enestående mulighet til å oppleve Amazonas’ mangfoldige plante- og dyreliv.

Turene er «all inclusive» og alle overnattingene er på atmosfærefylte fire- og femstjerners hoteller.

Hvis du føler at du ikke har fått nok av Peru etter ti dager, kan turen utvides med blant annet en fire dagers strandtur i det nordlige Peru eller en femdagers tur til Titicaca og Colca Canyon.

Pris pr. person er fra ca 17.400 norske kroner.

Se machetetours.com for mer info.