Trygdekontorets neste sending blir en «homospessial» og programleder Thomas Seltzer har plukket gjester som garantert vil sørge for høy temperatur i studio. Og du kan få sitte på første benk når det braker løs.
«Ditt popkulturelle fyrtårn i natt og tåke, men samtidig en røykmaskin under stjerneklar himmel. I dårlige tider er gode råd dyre, og Thomas Seltzer skal sammen med tre saksbehandlere løse problemer du ikke engang visste du hadde, og kanskje vil du sitte igjen med noen nye», heter det når NRK selv skal beskrive debattprogrammet Trygdekontoret som vises på NRK3.

Neste sending blir en «homospessial» og du kan få sitte på første benk når det braker løs.

Gjestene som kommer er den eksentriske filmskaperen Lars Daniel Krutzkoff Jacobsen, debattredaktør i Aftenposten Knut Olav Åmås, filosof og Fritt Ord-prisvinner Nina Karin Monsen og homoblogger Magnuss Lepore.

Lars Daniel Krutzkoff Jacobsen er kjent for sine «thrash-filmer» og langfilmen «5 løgner» (2007). Mange skeive kjenner han kanskje mest for kortfilmen «Fremragende timer», som vant Teddyprisen i Berlin i 2003. Krutzkoff Jacobsen er også kjent for sine friske meninger om lyssky homsesex og nå senest Sexkjøpsloven. Det ligger dermed an til å bli spennende fjernsyn når han går i klinsj med Fritt Ord-prisvinner Nina Karin Monsen. Hvilken rolle Aftenpostens Knut Olav Åmås får i denne kabalen gjenstår å se. Kanskje må han passe på bloggeren Lepore?

Blant sakene som skal opp i lyset på Trygdekontorets «homospessial» er temaer som «Fører makt til homofili eller homofili til makt?». I tillegg har NRK har vært ute å laget partyreportasje fra klubben Fire og Nina Karin Monsen skal en gang for alle forklare hva fisting er for det brede lag av publikum – som i dette tilfellet vil bestå av homoer, om Trygdekontoret får det som de vil.

Opptaksdato er fredag 30. september kl 17.15 og Trygdekontoret vil gjerne fylle studio med skeive publikummere.

Ønsker du orkesterplass registrerer du deg her:Trygdekontoret