Kjendis

Ian McKellen etter det stygge fallet fra teaterscenen: – Jeg er redd for å gå ut

Ian McKellen sliter med «grusomme smerter» etter det stygge fallet fra teaterscenen tidligere i sommer.

Ian McKellen, kjent som Gandalf i «Ringenes Herre»-filmene, da han besøkte Oslo Pride i 2005
Publisert Sist oppdatert

Nå har skuespillerveteranen (85), kjent fra «X-Men» og «Ringenes Herre»-filmene, gitt sitt første intervju etter uhellet. Der bekrefter han at han brakk håndleddet og fikk et mindre brudd i ryggraden.

Det har gjort den tidligere svært så aktive McKellen redd for å forlate sitt eget hus. Han går fortsatt med nakkestøtte.

– Jeg unngår å gå ut fordi jeg er redd for at noen skal dunke borti meg, og jeg har slitt med grusom smerte i skuldrene på grunn av smellet som kroppen min fikk, sier han til Saga Magazine ifølge NME.

Ian McKellen mistet fotfestet under en kampscene av «Player Kings» i Londons West End i juni. Han ble kjørt på sykehus mens forestillingen ble avlyst. Rett etterpå uttalte hans PR-agent at McKellen ville bli fullt og raskt restituert, men det viste seg at han ikke ble i stand til å vende tilbake til stykket.

McKellen røper at den såkalte «fat suiten» han brukte for rollen som den fete Falstaff-karakteren berget ham da han falt.

– Den beskyttet ribbeina mine og andre ledd, så jeg anser meg som heldig. Jeg har gjenopplevd fallet talløse ganger. Det var forferdelig. Jeg trodde det var slutten på noe og det var veldig skremmende. Jeg må fortelle meg selv at jeg ikke er for gammel til å være skuespiller, og at det var et uhell.

(©NTB)

Powered by Labrador CMS