Idrettsfest i Ekeberghallen

Raballder Cup inviterer til sportsturnering med lag fra både Norge, Sveits, Danmark, Sverige og Spania. Raballder Cup avsluttes med stor fest på Elsker.

Publisert

Raballder Cup inviterer til sportsturnering med lag fra både Norge, Sveits, Danmark, Sverige og Spania. Raballder Cup avsluttes med stor fest på Elsker.

Årets Raballder Cup er den 28. i rekka og går av stabelen 15. - 16. februar. Fredag 15. februar er det registrering og sosialisering for nye og «gamle» fjes på César bar & cafe, CJ Hambros plass 2, fra kl. 19.

Lørdag 16. februar er det klart for turnering i både volleyball og innebandy i Ekeberghallen.

– Vi venter å lande på omtrent like mange deltakere som i fjor, som betyr et sted mellom 130 og 150. Vi håper å fylle opp volleyballen med 16 lag og innebandy med minst åtte lag, sier Stein Jarle Olsen i Raballder til Blikk.

Noen av lagene kommer langveisfra, mens andre tar turen fra Trondheim og København.

– Vi er glade for å ta imot lag fra Spania, Sveits, Sverige og ikke minst tre lag fra våre nye venner i Pan Copenhagen, hvor Raballder selv spilte Halloween-turnering i høst. Det er dessuten hyggelig at Raballder Trondheim kommer tilbake for å spille volleyball også i år, forteller Stein Jarle Olsen.

Dørene i Ekeberghallen åpner kl. 8.30, og de første kampene starter kl. 9. Etter turneringen i Ekeberghallen samles spillerne til middag, medaljeseremoni og underholdning på Elsker. Dørene på Elsker åpner for alle etter seremonien og dj Todd Louie fra Det Gode Selskab sørger for rytmer som kan varme opp stive og støle ben og armer etter en lang turnering.

Raballder Cup, Ekeberghallen, 16. februar, kl. 9, Ekebergveien 101, Oslo.

Mer info: raballdercup.com