Serie

«Vi får sjelden se transpersoner og ikke-binære folk være morsomme, være seg selv, i stedet for å være en punchline i en vits», sier serieskaper og hovedrolleinnehaver Bilal Baig.

Sabi styrer skuta selv

Publisert

.

Første sesong av «Sort of» kan framstå som enda en navlebeskuende serie om en identitetsforvirret milleniumsgenerasjon. Dette er ikke nødvendigvis usant, men serieskaper og hovedrolleinnehaver Bilal Baig bringer likevel noe nytt til bordet i de åtte episodene.

Situasjonskomedien tar oss med til Toronto i Canada og følger ikke-binære Sabi Mehboob. På dagtid passer hen barna til designeren Bessy og hennes velmenende, men selvsentrerte ektemann Paul. Om kveldene jobber hen som bartender og hobbypsykolog i en skeiv bokhandel/bar/kafé.

En dag forteller den lesbiske bestevennen 7ven at hun planlegger å flytte til Berlin. 7ven vil at Sabi skal bli med på den skeive selvrealiseringsreisen til Europas homohovedstad. Sabi er først tvilende, men takker ja når hen får høre at barnevaktjobben er ved veis ende fordi barna straks er gamle nok til å passe på seg selv.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digital
1 måned

89,-

KJØP

Digital
12 måneder

699,-

KJØP

Digital + Magasin 6 måneder

449,-

KJØP

Digital + Magasin 12 måneder

798,-

KJØP

Powered by Labrador CMS