– Det blir helt håpløst når regjeringen velger å lete etter olje i nye områder, når vi vet at den må bli liggende av hensyn til klimaet. Det er dessuten dårlig økonomi og derfor veldig naivt, sier Ina Toften.

Tror verden kan reddes

Selv om det går til helvete med ulven, klimaet og jordkloden, er det likevel noen som tror det er mulig å redde verden. Ina Toften er en av dem.

Publisert Sist oppdatert

Hun har alltid hatt et ønske om å påvirke til forandring i verden. Jobben som markeds- og kommunikasjonssjef i WWF – Verdens naturfond gir henne derfor en sterk følelse av å gjøre noe meningsfylt.

– Arbeidsdagen må gi meg mer enn bare det å utøve faget mitt, jeg trenger en tilleggsdimensjon som skaper mening i en større sammenheng. Det får jeg gjennom å jobbe for naturbevaring sammen med like engasjerte kolleger, sier Ina Toften, som har jobbet i WWF i ni år, de siste tre årene som markeds- og kommunikasjonssjef.

Før hun begynte i WWF, hadde hun jobbet i LLH og i Lånekassen. For snart ti år siden tok storebroren hennes sitt eget liv, noe som fikk Toften til å reflektere over hva som virkelig var viktig for henne. Dette fikk henne blant annet til å skifte jobb og heller vie lange arbeidsdager til å bidra til å redde verdens natur og dyr. Og å tilbringe stadig mer av sin egen tid ute i ­naturen.

Elsker løver – dreper ulv

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digital
1 måned

1,-

KJØP

Digital
12 måneder

699,-

KJØP

Digital + Magasin 12 måneder

798,-

KJØP

Powered by Labrador CMS