Musikk

Oslo Fersken Week spiller på Øyanatt

Klubben Indieseksuell har invitert med seg Oslo Fersken Week til Øyanatt-konsert på Goldie. 

Oslo Fersken Week er Asmund Grinaker og Mats Niklas Brattlie. Fredag 9. august holder de konsert på Indieseksuells Øyanatt-kveld. .
Publisert Sist oppdatert

Fredag 9. august er kanskje Øyafestivalens skeiveste dag.

I Tøyenparken spiller blant annet Arca, Big Thief, LSDXOXO og Olof Dreijer & Diva Cruz, mens Øyanatt-programmet byr på skeiv klubbkveld på utestedet Goldie, hvor klubben Indieseksuell har fått med seg den skeive duoen Oslo Fersken Week.

Det vil i tillegg bli gjesteopptreden av Åshild Stensrud også kjent som Lucky Pillow på vokal. 

Duoen består av Asmund Grinaker og Mats Niklas Brattlie. Bandnavnet er delvis inspirert av at i Japan er ferskentreet et symbol på evig liv.

Til Blikk sa bandet tidligere i år at de låter som «summen av et lyttet og lest liv, bygd på alt fra 90-talls house, vintage Madonna, Britney, Jem and the Holograms, Super Mario Bros, Bobbysocks, og et snev Machiavelli, for å nevne noe.»

Nevnes bør også duoens forkjærlighet for Pet Shop Boys, som er lett hørbart i de tre singlene som er ute til nå: «Where’s my face?», «Sexual suicide» og «Universets gjøk — full blomst».

Klubbkonseptet Indieseksuell har holdt det gående i snart 14 år.

DJ- og klubbleder Øyvind Rones har også frilanset for Blikk. Han har ikke vært involvert i denne artikkelen. Samarbeidet om Øyanatt kom også i stand etter – og uavhengig av – at Rones nylig intervjuet bandet. (Red.anm).

 

 

Powered by Labrador CMS