I BLIKK DESEMBER NR. 12–2017 kan du lese mer om dette:

ADRIANS VALG:
Han er en homofil mezzosopran som vokste opp med heavy metal-musikk i Groruddalen og ikke kan lese noter. Kritikerroste Adrian Angelico er for lengst utropt til Norges nye store operatalent.

NYKTER PÅ LATTER:
Den amerikanske stand up-stjerna Margaret Cho er blitt nykter og besøker Oslo og Latter med sitt nye show «Fresh Off The Bloat» i desember.

Margaret Cho. Foto: Albert Sanchez.


HISTORIEN OM EN VOLDTEKT:
– I møtet med politi og helsevesen påføres han skam knyttet til tilfeldig sex mellom menn, sier Emil Johnsen som spiller den voldtatte Édouard Louis i teaterstykket «Voldens historie».

#METOO #SKEIV: På hvilken måte angår #MeToo-kampanjen lhbt-miljøet, spurte Blikk, og Susanne Demou Øvergaard, generalsekretær i Skeiv Verden, fortalte sin historie.

Susanne Demou Øvergaard. Foto: Reidar Engesbak.

STARTKIT FOR NYBEGYNNERE: Her er lhbt-tipsene om skeive kulturskatter – skreddersydd for nye skapsprengere av erfarne skeive med kunnskap og overblikk.

Nils Bech bør ligge i alle startkit for nye skeivinger. Foto: Benjamin Huseby.


PAR PÅ PROMPETURNÉ:
Kjæresteparet Julie og Ellen i den plateaktuelle trioen Du og jeg og vi 2–3–4, drømmer om å reise til Finnmark på turné med alle prompeputene sine.

Julie Falkevik og Ellen Brekken. Foto: Andreas Ulvo.

SANGEN OM SVIKET: Rapperen var fast bestemt på å ta med seg hemmeligheten i grava. Men så opplevde Big Daddy Karsten sviket som han synger om i låta «Judaskysset» på sin nye plate.

Big Daddy Karsten. Foto: Reidar Engesbak.

SERIEJUL PÅ NETFLIX-GUIDEN: Tar heterofamilien og heteroslekta knekken på deg i romjula? Her er Netflix-tipsene som gjør jula til en skeiv skjermfest.

I jula kan du se hele ni sesonger av RuPaul’s Drag Race på Netflix. Willam Belli hadde leverte en kort men minneverdig innsats i sesong 4. Foto: Reidar Engesbak.

KINGS KAMP: Filmen om verdens mest berømte tenniskamp, «Battle of the Sexes», har norsk kinopremiere 25. desember. Blikk traff Billie Jean King, og Emma Stone som spiller den lesbiske tennislegenden, i London.

Emma Stone som Billie Jean King og Steve Carell i rollen som Bobby Riggs i filmen «Battle of the Sexes». Foto: Allstar/Fox Searchlight Pictures.


SKAPDRAMA I GRENSELAND:
Tobias Santelmann spiller skjult politihomse i TV2-thrilleren «Grenseland». Først i siste episode, får vi vite om rollefiguren hans Nikolai forblir i skapet.

Tobias Santelmann. Foto: Linn Kristin Nordseth.

LES OGSÅ:
POPKORN:
Musikksider med et lite støt av elektrosjokk og politikk.

BLIKK PÅ VERDEN: Skeive nyheter verden rundt.

FILM & TV: Skeive nyheter på skjerm og lerret

SEPTEMBER: Guide til skeive kulturopplevelser i september.

ROSA SIDER: Blikks markedsplass.

VEIVISER: Skeive tilbud landet rundt.

NYTT OM NAVN: Siste nytt fra hjemmefronten.


KLIKK HER:
BLI ABONNENT!