I BLIKK FEBRUAR NR. 2–2018 kan du lese mer om dette:

EVIG FORBANNA: Queerpunk-trioen Intetskjønn setter ord på skeiv frustrasjon og krydrer det med aggressiv musikk. På by:Larm i Oslo i mars raser bandet ut mot heteronormativiteten.

BEGLO HENNE: Ingrid Frivold i bandet Beglomeg har vært synlig på den norske musikkscenen i årevis. Nå vil trompetisten også syns som trans, skeiv og same.

Ingrid Frivold. Foto: Marie Laland Ekeli.

[VOGUE] Å DANSE: Mange har sett ham i «Norske Talenter» eller på scenen under Oslo Pride. Som medlem i Meraki voguing har Daniel Soheili Elahi vært med på å sette vogue på det norske dansekartet.

Daniel Soheili Elahi. Foto: Reidar Engesbak.

TROLLMANNEN: Alan Lucien Øyen synes det er stas å få lov til å være trollmannsregissør og splashe regnbueflagget overalt.

Jørn Morstad, Alan Lucien Øyen og Stig Werner Moe. Foto: Reidar Engesbak.

REKORDMANGE ÅPNE I OL: Den norskgiftete Cheryl Maas og sju andre åpne lhbt-idrettsutøvere skal kjempe om medaljer, heder og ære under OL i Pyeongchang i Sør-Korea mellom torsdag 8. og søndag 25. februar.

Cheryl Maas. Foto: Sergey Ilnitsky/EPA/LANDOV

GUD, SAUER OG KJÆRLIGHET: I en alder av 58 år debuterte bonden Per Helge Genberg med en bok med selvbiografiske prosatekster om ensomhet, sauer, gudstro og homofil kjærlighet.

Per Helge Genberg. Foto: Johan Arnt Nesgård/Trønder-Avisa.

GOD FERIE! Her får du ferietipsene til Noman Mubashir og åtte andre erfarne turister som gjør ferien din skeivere og morsommere.

Foto: Trond Aleksander Tune.

STORBYFERIE PÅ SKEIVA: Her er tre Blikk-tips til alternative storbyferier for deg som vil ha kultur, historie, natur og kulinariske opplevelser i tillegg til et bra homouteliv.

Foto: Reidar Engesbak.

LES OGSÅ:
POPKORN:
Musikksider med et lite støt av elektrosjokk og politikk.

BLIKK PÅ VERDEN: Skeive nyheter verden rundt.

FILM & TV: Skeive nyheter på skjerm og lerret

JANUAR: Guide til skeive kulturopplevelser i september.

ROSA SIDER: Blikks markedsplass.

VEIVISER: Skeive tilbud landet rundt.

NYTT OM NAVN: Siste nytt fra hjemmefronten.


KLIKK HER:
BLI ABONNENT!