I BLIKK APRIL NR. 4–2018 kan du lese mer om dette:

SLIPP PUPPENE LØS!: Free the Nipple-bevegelsen har inntatt utelivet i Oslo. Internasjonalen fylles jevnlig med toppløse feminister i alle filer, kjønn og fasonger. I april er det puppefest igjen.

SAM MED SELVTILLIT: Norgesaktuelle Sam Smith har begynt å bruke «han» i balladene sine. – Jeg tror låtene viser at jeg har fått selvtillit som den homofile mannen jeg er.

Sam Smith. Foto: Universal Music.

KJÆRLIGHET TIL FLERE: Ikke alle passer inn i monogamiet, og velger heller samtykkende ikke-monogami. Lynn Myrdal kjemper for at folk skal kunne leve ut kjærlighet og seksualitet uten å bli angrepet.

Illustrasjon: Reidar Engesbak.

EN TVANGSTRØYE: For Kris Bue er ikke kjærlighet et knapphetsgode som bare kan deles med én. Bue har ofte følt monogame forhold som en tvangstrøye.

Kris Bue. Foto: Jenny Kaikumo Jacobsen.

FORELSKER SEG I FLERE: May Kristina Rytterager vil ikke rangere relasjonene sine. Alle betyr like mye for henne, men på hver sin måte.

May Kristina Rytterager. Foto: Jenny Kaikumo Jacobsen.

SANGER OM DUSTY: En musikal basert på livet til England mest kjente kvinnelige soulsanger før Adele, får premiere i England i sommer.

Dusty Springfield.

BLADFYKEN I STRANDA: Renate Furre Henriksen-Sandvær elsker Elvis, nynorsk og kona Maria. Som redaktør i lokalavisa, håper hun at hun kan vise unge at det er helt greit å være skeiv på bygda.

Renate Furre Henriksen-Sandvær. Foto: Maria Kristine Henriksen-Sandvær.

TRANS*FOLK FORTELLER: Når noen kommer ut som trans, er det lov å stille spørsmål. Ingen forventer at du skal ha full peiling. Blikk har intervjuet Christine Marie Jentoft og andre trans*aktivister om hvordan livet er etter at de kom ut, og hvor grensen går for andres nysgjerrighet.

Christine Marie Jentoft. Foto: Reidar Engesbak.

JA, VIL LEIER KJÆRESTEN!: Du og kjæresten leier hverandre på gata og får smil og gode blikk. Er det fordi folk i Norge har så bra holdninger til homofile? Eller er det tegn på det stikk motsatte?

Jorun og Åse Hagelund. Foto: Linda Rønold.

LES OGSÅ:
POPKORN:
Musikksider med et lite støt av elektrosjokk og politikk.

BLIKK PÅ VERDEN: Skeive nyheter verden rundt.

FILM & TV: Skeive nyheter på skjerm og lerret

JANUAR: Guide til skeive kulturopplevelser i september.

ROSA SIDER: Blikks markedsplass.

VEIVISER: Skeive tilbud landet rundt.

NYTT OM NAVN: Siste nytt fra hjemmefronten.


KLIKK HER:
BLI ABONNENT!