I BLIKK MAI NR. 5–2018 kan du lese mer om dette:

DEN GRØNNE SEXOLOGEN: Sexolog og terapeut Anders Røyneberg inspirerer og imponerer sine 28 000 følgere på Instagram-profilen Arctic gardener. Men husfred holder han seg unna.

Anders Røyneberg er Arctic gardener. Foto: Privat.

PÅ BYEN I BERGEN: Utstillingen «Skeivt uteliv i Norge 1950–2018», har fått sin egen bergensprofil når den åpnes lørdag 2 juni.

Fra Regnbuenatt i Bergen 2017. Foto: Reidar Engesbak.

REGNBUEPROGRAM: Festivalprogram for Regnbuedagene i Bergen 2. – 9. juni.

Regnbuedagene i Bergen 2017. Foto: Reidar Engesbak.

MUSIKK FRA HAVGAPET: Med fersk platekontrakt i lomma slipper Lizz debutalbumet sitt i juni. Neste drøm for jenta fra Kvamsøya er å slå igjennom internasjonalt.

Lizz. Foto: Studio Yona.

LAIV OM LIV OG DØD: For sju år siden laget Hanne Grasmo en av Nordens mest kjente og kontroversielle laiver. I sommer settes «Just a Little Lovin’», om aidsepidemien på 1980-tallet, opp på nytt igjen.

Fra «Just a little lovin’». Foto: Petter Karlsson.

HETERE MED TANTRASEX: Tantrisk sex gjør veien til klimaks hetere og lenger. – Når det gjelder energibasert sex, har ikke det noe å si hvilken legning du har, sier Ingunn Tennbakk.

Tantrisk sex.

WINTHER I SOMMER: Josefin Winthers album «Righteously Wrong» er nå gitt ut på nytt, og i sommer spiller hun både under Regnbuedagene i hjembyen Bergen, og i Kristiansand og Trondheim.

Josefin Winther. Foto: Per Heimly.

VIDUNDERHOMSEN HALL: Todrick Halls nye album «Forbidden» viser et Amerika snudd på hodet. Her er det å være svart og skeiv normalen, mens hvite, streite cis-folk forfølges og tiltales.

Todrick Hall. Foto: todrickhall.com

LIVSPROSJEKTET: Hittil har Martine Næss Johansen skrevet to romaner, startet tidsskriftet MELK og lansert mikroforlaget littMELK.

Martine Næss Johansen. Foto: Glenruben Engen.

NORGE PÅ SKEIVA: Du kan så smått begynne å stryke regnbueflagget, finne fram megafonen og planlegge festantrekkene. Snart er de skeive festivalene i full gang med å farge Norge rosa igjen.

Oslo Pride-paraden 2017. Foto: Reidar Engesbak.

NORDEN PÅ SKEIVA: Våre naboland har en drøss med festivaler på gang denne sommeren også. Her er det bare å booke hotell og glede seg til skeivt nordisk samrøre.

Copenhagen Pride 2013. Foto: Tron Hirsti.

EUROPA PÅ SKEIVA: Sommeren er teppebombet med skeive festivaler rundt omkring i Europa. Her er noen for enhver smak, enten du vil på lesbisk byvandring, 24-timers festing eller menneskerettighetskonferanser.

Kvinnefestivalen på Lesbos 2010. Foto: Erna Bøyum.

LES OGSÅ:
POPKORN:
Musikksider med et lite støt av elektrosjokk og politikk.

BLIKK PÅ VERDEN: Skeive nyheter verden rundt.

FILM & TV: Skeive nyheter på skjerm og lerret

JANUAR: Guide til skeive kulturopplevelser i september.

ROSA SIDER: Blikks markedsplass.

VEIVISER: Skeive tilbud landet rundt.

NYTT OM NAVN: Siste nytt fra hjemmefronten.


KLIKK HER:
BLI ABONNENT!