SOMMER NR. 6 / 7–2017

FERDIG MED Å SKAPE SEG: Kjæresten hans ventet i sju år på at han skulle komme ut av skapet. Selv ventet Noman Mubashir i nesten 20 år.

HAMMER OG KANARI: Dj Satan har Reodor Felgen-oppfinnerdiplom, våknet opp konkurs i Marokko og har drevet et utall barer og klubber. Nå er Hilde Hammer mest opptatt av Elsker, poker og snille damer.

Hilde Hammer. Foto: Reidar Engesbak.

DEBUTANTENE: Kjæresteparet Betty og Ellen debuterer på Skeive Kunstnere-utstillingen i sommer. Trettenåringene skal stille ut bilder de har malt sammen.

Betty og Ellen. Foto: Reidar Engesbak.

FEST, TYLL OG TANTERI: Henriette Stensdal og Vibeke Hermanrud har sortert etterlatenskapene etter Norges lengste, skeiveste og morsomste fest . Ta en sniktitt i Blikk på bildene som vises på Kulturhistorisk Museum.

Henriette Stensdal og Vibeke Hermanrud. Foto: Betzy A K Thangstad.

FESTLØVEN FRED: Frisøren og stylisten Fred Nilsen har festet på de kuleste klubbene og diskotekene siden 70-tallet.

Fred Nilsen. Foto: Reidar Engesbak.

DA LESBENE RUL(L)ET: For 29 år siden dro Helle Nyhuus, May-Britt Stoen og et titalls andre kvinner på Norges-turné i en knallrosa buss for å skape lesbisk ståhei.

Lesbebussen. Foto: Eirik HAgesæter / VG / NTB scanpix

BROR FANT BROR: Brødrene Kristian og Roy Andre startet livet på hver sin kant uten å vite om hverandre. I mai i fjor fant de hverandre på Gaysir.

Kristian Domenic Blix og Roy Andre Larsen. Foto: Reidar Engesbak.

FORSØK PÅ FLUKT: Blikk traff lhbt-aktivisten Yussuf Rezk på avskjedsfesten hans hjemme i Kairo. Snart skulle 19-åringen våkne til frihet i London, trodde han.

Foto: Aleksander Andersen.

OSLO PRIDE: Blikks-gayden til høydepunkter & smakebiter under sommerens Oslo Pride-festival.

Foto: Reidar Engesbak.

KLIKK HER: BLI ABONNENT!