I BLIKK SEPTEMBER NR. 9–2017 kan du lese mer om dette:

VALG 2017 – PARTILEDERNE SVARER: Blikk har intervjuet partilederne om hva slags lhbt-politikk de tilbyr velgerne.

STATSMINISTEREN: Erna Solberg vokste opp med foreldre som hadde homofile venner, og var selv på homofester i ungdomstida. Dessuten har alle nestlederne hennes vært homofile.

ERNAS UTFORDRER: Det gjorde sterkt inntrykk på Jonas Gahr Støre da en gutt i klassen hans sto fram som homofil. I dag er Aps leder stolt av sitt «trauste parti som steg for steg har kjempet fram lhbt-rettigheter.»

Jonas Gahr Støre. Foto: Ihne Pedersen

FESTIVALSJEFEN: Vanja Ødegård, sjefen for filmfestivalen Oslo/Fusion i Oslo i september, er nok den i Norge som har sett flest skeive filmer – som streit.

Vanja Ødegård. Foto: Reidar Engesbak.

PREBENS PALJETTER: Som Eldste McKinley i «The Book of Mormon» danser Preben Hodneland i rosa paljetter når rollefiguren hans er på glid ut av skapet.

Preben Hodneland. Foto: Ylva Catodotter Fyllingsnes.

THELMA & KJÆRLIGHETEN: Eili Harboe spiller Thelma som forelsker seg i Anja i Joachim Triers kritikerroste thriller «Thelma.»

Eili Harboe og Joachim Trier. Foto: Paal Audestad.

ALENE PÅ BANEN: Håndballkeeper Ole André Lerang sto fram for tre år siden for å oppmuntre andre homofile toppidrettsutøvere til åpenhet. Men ingen har komme på banen.

Ole-André Lerang. Foto: Jarle Aasland/Stavanger Aftenblad.

KJELLS LILLE SORTE: Med «Black Rose» vil Kjell Nordström rive motebransjens kropps- og kjønnsidealer i filler – med queeraktivister og «amasoner med statements» som sine muser.

Kjell Nordström. Foto: Reidar Engesbak.

OSLO/FUSION: Fra 18.- 24. september inviterer Oslo/Fusion International Film Festival til festival med skeive kvalitetsfilmer fra hele verden. Hele programmet med filmomtaler finner du i Blikk.

«God’s Own Country» er en av filmene du kan se på årets Oslo/Fusion.

LES OGSÅ:
POPKORN:
Musikksider med et lite støt av elektrosjokk og politikk.

BLIKK PÅ VERDEN: Skeive nyheter verden rundt.

SEPTEMBER: Guide til skeive kulturopplevelser i september.

ROSA SIDER: Blikks markedsplass.

VEIVISER: Skeive tilbud landet rundt.

NYTT OM NAVN: Siste nytt fra hjemmefronten.


KLIKK HER:
BLI ABONNENT!