INGEN ER SOM ALLE ANDRE

I Blikk desember 12/17 kan du lese intervju med vårt nye operatalent Adrian Angelico. Les også intervju med Big Daddy Karsten. Blikk ser på #MeToo-kampanjen med skeive øyne. Blikk har truffet den lesbiske tennislegenden Billie Jean King.

Publisert

I BLIKK DESEMBER NR. 12–2017

kan du lese mer om dette:
Margaret Cho. Foto: Albert Sanchez.

ADRIANS VALG:

Han er en homofil mezzosopran som vokste opp med heavy metal-musikk i Groruddalen og ikke kan lese noter. Kritikerroste Adrian Angelico er for lengst utropt til Norges nye store operatalent.

Susanne Demou Øvergaard. Foto: Reidar Engesbak.

NYKTER PÅ LATTER:

Den amerikanske stand up-stjerna Margaret Cho er blitt nykter og besøker Oslo og Latter med sitt nye show «Fresh Off The Bloat» i desember.
Nils Bech bør ligge i alle startkit for nye skeivinger. Foto: Benjamin Huseby.

Julie Falkevik og Ellen Brekken. Foto: Andreas Ulvo.

HISTORIEN OM EN VOLDTEKT:

– I møtet med politi og helsevesen påføres han skam knyttet til tilfeldig sex mellom menn, sier Emil Johnsen som spiller den voldtatte Édouard Louis i teaterstykket «Voldens historie».

Big Daddy Karsten. Foto: Reidar Engesbak.

#METOO #SKEIV:

På hvilken måte angår #MeToo-kampanjen lhbt-miljøet, spurte Blikk, og Susanne Demou Øvergaard, generalsekretær i Skeiv Verden, fortalte sin historie.
I jula kan du se hele ni sesonger av RuPaul's Drag Race på Netflix. Willam Belli hadde leverte en kort men minneverdig innsats i sesong 4. Foto: Reidar Engesbak.

STARTKIT FOR NYBEGYNNERE:

Her er lhbt-tipsene om skeive kulturskatter – skreddersydd for nye skapsprengere av erfarne skeive med kunnskap og overblikk.

Emma Stone som Billie Jean King og Steve Carell i rollen som Bobby Riggs i filmen «Battle of the Sexes». Foto: Allstar/Fox Searchlight Pictures.

PAR PÅ PROMPETURNÉ:

Kjæresteparet Julie og Ellen i den plateaktuelle trioen Du og jeg og vi 2–3–4, drømmer om å reise til Finnmark på turné med alle prompeputene sine.
Tobias Santelmann. Foto: Linn Kristin Nordseth.

SANGEN OM SVIKET:

Rapperen var fast bestemt på å ta med seg hemmeligheten i grava. Men så opplevde Big Daddy Karsten sviket som han synger om i låta «Judaskysset» på sin nye plate.

SERIEJUL PÅ NETFLIX-GUIDEN:

Tar heterofamilien og heteroslekta knekken på deg i romjula? Her er Netflix-tipsene som gjør jula til en skeiv skjermfest.

KINGS KAMP:

Filmen om verdens mest berømte tenniskamp, «Battle of the Sexes», har norsk kinopremiere 25. desember. Blikk traff Billie Jean King, og Emma Stone som spiller den lesbiske tennislegenden, i London.

SKAPDRAMA I GRENSELAND:

Tobias Santelmann spiller skjult politihomse i TV2-thrilleren «Grenseland». Først i siste episode, får vi vite om rollefiguren hans Nikolai forblir i skapet.

LES OGSÅ:

POPKORN:

Musikksider med et lite støt av elektrosjokk og politikk.

BLIKK PÅ VERDEN:

Skeive nyheter verden rundt.

FILM & TV:

Skeive nyheter på skjerm og lerret

SEPTEMBER:

Guide til skeive kulturopplevelser i september.

ROSA SIDER:

Blikks markedsplass.

VEIVISER:

Skeive tilbud landet rundt.

NYTT OM NAVN:

Siste nytt fra hjemmefronten.

KLIKK HER:

BLI ABONNENT!

Powered by Labrador CMS