Den orginale «The L word»

Transmenn til L Word

Denne nyheten har skapt oppmerksomhet fordi «the L Word» i de senere årene har fått kritikk for sin dårlige representasjon av transpersoner.

Publisert Sist oppdatert

DEN LEGENDARISKE SERIEN «The L Word» gjenopplives. Denne gangen blir vi også kjent med nye, skeive karakterer.

Serien som gikk fra 2004 – 2009, får åtte nye episoder som skal vises på Showtime med premiere senere i høst, dato er ennå ikke satt. Ilene Chaiken, som skapte den originale serien, står ifølge PinkNews som produsent. Regissør Marja-Lewis Ryan tar ansvar for å styre skuta framover.

«The L Word» ble en ekstremt populær serie verden over. Serien handler om en gjeng lesbiske venner i Los Angeles, deres forhold seg imellom, og til familiene sine. Få serier har hatt så stor betydning for lesbiske, og bidratt så sterkt til å synliggjøre skeive historier i mainstream-kulturen. Sjeldent har lesbiske, eller skeive generelt, blitt representert i så stor grad på tv.

Nå har også casting-prosessen av den nye sesongen startet. PinkNews bekrefter at Jennifer Beals, Leisha Hailey og Kate Moennig vil fortsette i rollene som Bette, Alice og Shane. En av de mest oppsiktsvekkende casting-valgene er likevel at produsentene er på utkikk etter to transmenn i serien som starter innspillingen i Los Angeles i sommer. I tillegg ønsker de seg en asiatisk transmann i 30-årene som er villig til å spille på nakenhet og sex.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digital
1 måned

89,-

KJØP

Digital
12 måneder

699,-

KJØP

Digital + Magasin 6 måneder

449,-

KJØP

Digital + Magasin 12 måneder

798,-

KJØP

Powered by Labrador CMS