Josefin Winther.
Josefin Winther.

Uendelig på norsk

Naustet Viseklubb i Oslo byr på Josefin Winther torsdag 23. januar.

Publisert

Josefin Winther (33) fra Bergen har siden sin debut i 2006 høstet stor anerkjennelse for sine liveopptredener. Allerede som 19-åring fikk hun platekontrakt og ga ut EP samme år. Artisten har siden gitt ut fire album, høstet strålende kritikker og gjort suksess som låtskriver, blant annet med Norges vinnerlåt i Melodi Grand Prix 2014.

På tampen av 2019 debuterte hun med sitt første norskspråklige album, og reiste i den anledning på norgesturné. Winther er kjent for sin gripende tilstedeværelse og kraft på scenen, hvor hun kan fange et hvert rom alene med gitaren. Hun leverer intense konserter, men finner også plass til å dele tanker og følelser med publikum. Og hun gjør det like gjerne med et smil om munnen som med en tåre i øyekroken.

Albumet «Uendelig lys. Uendelig mørke.» kom i midten av oktober, med låter som den fengende singelen «Deg igjen» og «Jeg fulgte bare hjertet».

Turneen i november tok henne fra Bergen til Haugesund, Kristiansand til Trondheim, samt Oslo. Nå er hun tilbake i Oslo og spiller torsdag 23. januar på Naustet Viseklubb på SALT, Festningsallmemnningen. Dette blir en unik mulighet til å oppleve Winther der hun kanskje er seg selv mest, helt nær. På disse konsertene spiller hun låter fra hele karrieren, som allerede har ført til fem albumutgivelser, mange singler og et utall konserter både i inn- og utland.

Konsertstart kl. 20, dørene åpner kl. 19.30. Info og billetter: Naustet Viseklubb: Josefin Winther